English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 03 September 2014, 13:50   #1
iowtheme
Registered User
iowtheme's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: uk
Posts: 189
Angry HELP Partition CF card with Amiga 1200 or WinUae

Hi All

Help with Partition 4gb CF card.

Has you can see from Pics, I have setup CF card.







In the Pic below it ONLY show one drive ( DH0:NDOS ) and I can NOT see DH1?



This does the same with my real amiga 1200 and in WinUae.

Can any one help with this problem

Thank All
iowtheme is offline  
AdSense AdSense  
Old 03 September 2014, 14:11   #2
ADz
A mighty pirate!

ADz's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Hull / England
Posts: 97
Use killpart tool. You can find it here. Worked for me when I recently had exact same issue as you.
ADz is offline  
Old 03 September 2014, 14:38   #3
iowtheme
Registered User
iowtheme's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: uk
Posts: 189
thank ADz

Sorry this did not work



iowtheme is offline  
Old 03 September 2014, 14:43   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,405
Open Shell window and type C:Info. Does DH1: appear with "no disk in drive" status? If yes, check this: http://eab.abime.net/showthread.php?t=69128
Toni Wilen is offline  
Old 03 September 2014, 14:56   #5
iowtheme
Registered User
iowtheme's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: uk
Posts: 189
Thank Toni Wilen

It show DH1: No disk present ?????

iowtheme is offline  
Old 03 September 2014, 19:36   #6
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 37
Posts: 6,684
In the execute command window you should have typed pc:killpart/killpart dh1: 0
Jope is offline  
Old 03 September 2014, 23:41   #7
iowtheme
Registered User
iowtheme's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: uk
Posts: 189
Thanks to all
now given up, bin on this for six hours or more and I still can't get it to work, DH1 will not show up, this must be to do with the CF card

This is the card



If anyone can help me
iowtheme is offline  
Old 04 September 2014, 00:09   #8
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,661
Try the attached program. But be warned: this is work-in-progress. It may work or may destroy your data. Disconnect/eject all other media except the harddrive you want to format.
Attached Files
File Type: lha GuiFormat.lha (7.4 KB, 61 views)
thomas is offline  
Old 04 September 2014, 00:10   #9
iowtheme
Registered User
iowtheme's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: uk
Posts: 189
Thumbs up

This work pc:killpart/killpart dh1: 0

and I have change the value to 0x1FE00 for all partitions



Thank Jope
iowtheme is offline  
Old 04 September 2014, 07:45   #10
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 37
Posts: 6,684
Good that you got it sorted.
Jope is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you partition a cf 4g card spanner support.Hardware 41 26 March 2014 10:59
Validating disk - 4GB CF card, one partition. e5frog support.Other 10 23 July 2010 12:12
Compact Flash card - how to format/partition and install WB? RGB_Gamer New to Emulation or Amiga scene 15 02 March 2010 12:45
Amiga 1200 with PCMCIA Card paulisthebest support.Other 5 22 October 2009 16:54
Amiga 1200 network Card @UAE support.Hardware 3 28 August 2002 21:09

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07220 seconds with 16 queries