English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 13 April 2016, 15:42   #1
smashngrab
Registered User

 
Join Date: Aug 2015
Location: redcar
Posts: 21
Amiga GOTEK FD Drive Emulator ADF ( Cortex 105a )

i bought one of these i connected the leads making sure they were in the right way copied over the SELECTOR,Kickstart_Emulator_ReloKick_v1.4a,blank and a game onto the usb stick that came with it when i turn the amiga 1200 3.0 rom on it just boots straight to amiga boot screen and not the selector, the gotek lights up and i select 00 as instructed am i missing some thing the instructions said it was just copy files onto the usb stick and it should work anyone got anny tips i can try
smashngrab is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 April 2016, 15:53   #2
glenn
Repulsive

glenn's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: stockholm Sweden
Posts: 65
are you sure that the particular USB-stick are tested with a gotek ?

I think I tried four before I found one that actually worked.
glenn is offline  
Old 13 April 2016, 15:54   #3
demolition
Unregistered User
demolition's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Copenhagen / DK
Age: 37
Posts: 3,341
Is it connected internally or in an external case?
The drive ID could be wrong so try moving that jumper between S0 and S1.
demolition is offline  
Old 13 April 2016, 15:58   #4
appiah4
Registered User

 
Join Date: May 2015
Location: Somewhere in Time
Posts: 377
Quote:
Originally Posted by demolition View Post
Is it connected internally or in an external case?
The drive ID could be wrong so try moving that jumper between S0 and S1.
I second this. Mine wouldn't work until I set the jumper to S0 even though it's an external df1:

Last edited by appiah4; 13 April 2016 at 17:33.
appiah4 is offline  
Old 13 April 2016, 16:40   #5
smashngrab
Registered User

 
Join Date: Aug 2015
Location: redcar
Posts: 21
a big thanks guys changing the jumper did the trick now boots straight to selector
smashngrab is offline  
Old 13 April 2016, 17:26   #6
appiah4
Registered User

 
Join Date: May 2015
Location: Somewhere in Time
Posts: 377
Quote:
Originally Posted by smashngrab View Post
a big thanks guys changing the jumper did the trick now boots straight to selector
Cheers, happy to help.
appiah4 is offline  
Old 13 April 2016, 17:28   #7
demolition
Unregistered User
demolition's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Copenhagen / DK
Age: 37
Posts: 3,341
No problem, I had the same problem when using the Gotek in an external chassis as I had to set it to S1 to make it work.
demolition is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Show us your drive emulator mods (Gotek/HxC/etc) ADz Hardware mods 92 27 October 2016 21:50
Is it possible to copy from floppy drive to Gotek adf? amigaosx support.Hardware 4 17 February 2016 12:47
Using GOTEK USB floppy emulator as external floppy for Amiga 1200 sbergmann support.Hardware 6 04 April 2015 00:26
Gotek floppy emulator not working Cooljerk support.Hardware 10 16 October 2014 09:27
FS: GOTEK Floppy Drive Emulator for AMIGA (fw1.5a) + USB TTL cable LTAC MarketPlace 17 06 July 2014 15:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.19375 seconds with 12 queries