English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 22 May 2009, 23:33   #1
JACK98
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: N/A
Posts: 420
Workbench 3.1+pcmia

Hi all.i was thinking of upgrading to workbench 3.1 soon.now a friend of mine has the chips already.has one of the very first models of A1200.and he tells me anytime he put in 3.1 chips his pcmia slot does not work.was this a common problem or has he a dodgy set of chips?

Last edited by JACK98; 15 November 2013 at 19:13.
JACK98 is offline  
Old 22 May 2009, 23:47   #2
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,822
If they were original 3.1 ROMs they will not affect the PCMCIA port in any way.

amigakit.com is offline  
Old 23 May 2009, 00:10   #3
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,289
@Jack98

I'd agree with AmigaKit - I've never had this problem with any of my 1200s after fitting 3.1 Roms.

Dave G
davideo is online now  
Old 23 May 2009, 00:14   #4
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,300
Hi Jack,

See this post by TheCorfiot:
http://eab.abime.net/showpost.php?p=551033&postcount=2
His problem may be caused by a missing or outdated library.

prowler
prowler is offline  
Old 23 May 2009, 00:17   #5
JACK98
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: N/A
Posts: 420
thanks for the link.

Last edited by JACK98; 15 November 2013 at 19:13.
JACK98 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PCMIA Net 3c589.device paulisthebest support.Other 7 04 November 2009 14:58
PCMIA Flash Drivers Amigaice support.Hardware 5 01 February 2005 20:01
Am After PCMIA Squirrel CD ROM CU_AMiGA MarketPlace 6 16 January 2005 13:39
Amiga 1200 PCMIA network card? AEV support.Hardware 4 23 June 2002 10:50
Amiga 600 PCMIA 2MB Andrew support.Hardware 16 04 March 2002 19:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06412 seconds with 13 queries