English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 29 June 2010, 19:39   #1
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 45
Posts: 1,230
Minimig mod for ARM



Hello ,
I saw in the minimig Forum that mod to do when using ARM controler , do you think it is really difficult to do it alone ?
If i understand well it's only a bridge between R50 and R51 , nothing else ?

Thanks in advance.
lolafg is offline  
AdSense AdSense  
Old 29 June 2010, 19:51   #2
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by lolafg View Post
If i understand well it's only a bridge between R50 and R51 , nothing else ?

Thanks in advance.
Nope thats it, just short the 2 points across. This mod only works if you have arm controller though.
FOL is offline  
Old 29 June 2010, 20:11   #3
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 45
Posts: 1,230
Thank you Fol , should recive my ARM soon now
lolafg is offline  
Old 16 October 2010, 14:00   #4
uridium
Registered User
uridium's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Sydney
Posts: 18
G'day Lol ..where's the current source of the ARM controllers you scared up? Looking to snaffle a couple.

Take it easy
uridium is offline  
Old 16 October 2010, 15:38   #5
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by uridium View Post
G'day Lol ..where's the current source of the ARM controllers you scared up? Looking to snaffle a couple.

Take it easy
If you use the latest Minimig pic core, you can do everything a minimig with an ARM controller can.
The only difference is the hdf access speed, its slower without the ARM.

Using a 1.3 setup HDF, its very quick.
FOL is offline  
Old 17 October 2010, 21:22   #6
minimiger
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Location: england
Posts: 8
hello everyone first post lol, fol does this mean if i buy 1 from amigkit it comes with the new stuff or do you have to program it yourself cheers, sorry if im hijacking.
minimiger is offline  
Old 17 October 2010, 21:26   #7
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,709
If you buy it complete with a SDCard from us (available as product option), our Technician will configure it with latest release firmware that is compatible with Minimig.
amigakit.com is offline  
Old 17 October 2010, 21:43   #8
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 45
Posts: 1,230
Quote:
Originally Posted by uridium View Post
G'day Lol ..where's the current source of the ARM controllers you scared up? Looking to snaffle a couple.

Take it easy
here : http://www.ngi-info.com/Controlleur_..._art_5457.html
lolafg is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IPF and ARM jonathan project.SPS (was CAPS) 24 14 October 2015 20:19
WinUAE for Windows 8 ARM? Mequa request.UAE Wishlist 6 27 October 2011 20:40
Made in Britain - ARM DDNI Nostalgia & memories 2 30 June 2011 11:53
Minimig v1.1 4mb RAM + ARM Control + Crystal Case + PSU + 2 GB MMC Omolungo MarketPlace 3 21 April 2011 22:19
Wanted ARM Controller for Minimig drusso66 MarketPlace 2 21 August 2010 16:11

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.21667 seconds with 12 queries