English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 28 September 2005, 13:02   #1
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 16,925
T2 - The Arcade Game

Hello,

Having a problem with T2 - The Arcade Game. Basically when loading the game, the title screen is displayed but in funny pink / purple colours (see attached).

I've tried using the quickstart config, numerous different configs (OCS, ECA Angus, Full ECS, different RAM) and also all the available versions from planetemu but still get the funny colour screen...

Note: I have tried the .ipf and it works perfectly.

I would really like to get one of the trained versions working though. Does anybody have a solution? Your help would be much appreciated.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	T2 - The Arcade Game.jpg
Views:	203
Size:	124.9 KB
ID:	9321  
DamienD is offline  
Old 28 September 2005, 13:21   #2
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,408
It's just a problem with the cracks, it's nothing to worry about, once the game loads and goes past the intro screens the title screen will appear and look fine, and there's nothing else wrong with the game.
Belgarath is online now  
Old 28 September 2005, 13:31   #3
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 16,925
Ah, I see.

Thanks for the info Belgarath.
DamienD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arcade Game Selector 2 MagerValp Coders. General 127 19 February 2020 22:08
Name the arcade game Parsec Retrogaming General Discussion 9 20 January 2011 21:54
An old arcade game Basquemactee1 Retrogaming General Discussion 8 05 October 2007 19:27
Arcade game name? smutler69 Looking for a game name ? 2 08 July 2006 01:46
Arcade Game Selector BadMojo support.Apps 1 13 June 2005 23:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07546 seconds with 14 queries