English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 21 January 2010, 18:29   #1
Jonathan Drain
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sector K240
Posts: 338
Odd colour issues with A1200

I have an A1200 with Composite out connected to a portable TV's SCART in. The screen goes greyscale when the white Workbench screen title bar is at the top, but fixes if I cover it with the Workbench. The problem doesn't occur in games.

Is this a known issue (capacitors?) or just a glitch in my TV?
Jonathan Drain is offline  
Old 21 January 2010, 21:40   #2
rkauer
I hate potatos and shirts
rkauer's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sao Leopoldo / Brazil
Age: 54
Posts: 3,482
Send a message via MSN to rkauer Send a message via Yahoo to rkauer
Probably a glitch on the TV or the overscan settings are a bit steep.
rkauer is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Odd artefacts when turning on A1200 manic23 support.Hardware 11 11 November 2014 21:19
A1200 Dying? Odd Colours Badders support.Hardware 29 23 November 2011 20:29
Very odd sound problem with an A1200 - help needed! lennonlives support.Hardware 9 14 September 2008 13:41
A1200 Scart Cable - Colour not right on the TV bob808 support.Hardware 11 07 June 2006 18:35
A1200 colour problems Galaxy support.Hardware 9 12 January 2005 18:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06747 seconds with 15 queries