English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 August 2012, 11:42   #1
c-Row
 
Posts: n/a
WinUAE (2.4.1) does not recognize all ROMs

Hello all,

I recently reinstalled the current version of WinUAE and tried to copy my ROMs from the Amiga Forever CD to my PC. Unfortunately it seems that WinUAE only recognizes those for the A500/4000 entries but none of the others. The A1200 one is the one I care about most, but it won't let me select it despite the Kick300.rom file placed in the same directory as all the others.

My Amiga Forever CD is from 1998 (2.0) - could it be that the current version of WinUAE needs a more recent version of Kick300 to properly work?

(playing with the A500 configuration works fine, so the KEY file seems to be all good)

- Thomas
 
Old 05 August 2012, 11:53   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,916
It is possible really old AF specific ROMs are not supported, also I think old AF's "A1200" ROM is actually A4000 ROM.
Toni Wilen is offline  
Old 05 August 2012, 12:59   #3
c-Row
 
Posts: n/a
So picking up the recent version of AF should fix this? Well, I guess updating once every 14 years can't hurt...
 
Old 05 August 2012, 13:04   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,916
Quote:
Originally Posted by c-Row View Post
So picking up the recent version of AF should fix this? Well, I guess updating once every 14 years can't hurt...
Yes but you still should be able to use non-detected ROMs by manually selecting the ROM image file ("..." button).
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting up WinUAE to use Amiga Forever ROMs? GCI support.Amiga Forever 14 29 July 2010 16:40
WinUAE won't recognize my A1200 kickstart rom Maren support.WinUAE 3 05 August 2009 06:47
Can't get WinUAE to register my ROMs xaero1 support.WinUAE 10 19 December 2008 18:01
WinUAE not recognising some 3.1 roms... andrewwan1980 support.WinUAE 11 18 June 2008 18:44
WinUAE message 'need one of the following roms Poita New to Emulation or Amiga scene 2 04 September 2006 00:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09097 seconds with 13 queries