English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 10 November 2005, 13:36   #1
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
mouse pointers always lo-res on 3,9...

I cannot understand why on my system the mouse pointer is ALWAYS lo-res... no matter if I choose highres, there is no change... those lores pointers look awfull on a 1024x768 wb... any ideas?
keropi is offline  
AdSense AdSense  
Old 10 November 2005, 13:39   #2
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
Delete pointer.prefs and try to save the hi-res settings again.
Bamiga2002 is offline  
Old 10 November 2005, 13:44   #3
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
I'll try that NOW
keropi is offline  
Old 10 November 2005, 13:49   #4
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
Another thing is that if you use MCP you can set "force HIRES pointer" patch from it's prefs.
Bamiga2002 is offline  
Old 10 November 2005, 13:50   #5
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
nope, didn't help...
MCP?
keropi is offline  
Old 10 November 2005, 13:59   #6
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
http://mitglied.lycos.de/dgroppe/amiga.html

It's somewhat similar to MultiCX commodity. Try it! Some like it, some don't
Bamiga2002 is offline  
Old 10 November 2005, 14:21   #7
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
I have found specific mouse pointers for cgx use gonna use them...
the archive name in aminet is: CyberPointer.lha
keropi is offline  
Old 10 November 2005, 14:32   #8
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
Strange, i've never had pointer problems under CGX...

Great if those pointers work though
Bamiga2002 is offline  
Old 10 November 2005, 14:52   #9
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
yep, they are nice, but STILL way too large... on winuae though they appear the right size... DAMN!
keropi is offline  
Old 10 November 2005, 16:33   #10
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
I should have goto CyberGraphX (in Prefs and set the HIRESCRSR Variable.
that fixed it...
keropi is offline  
Old 10 November 2005, 20:56   #11
astuermer
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Austria
Age: 39
Posts: 101
Send a message via ICQ to astuermer Send a message via MSN to astuermer
keropi: I have the same problem here under OS 3.9 - I used some very cool looking Mac-Pointers from Aminet.
astuermer is offline  
Old 10 November 2005, 22:10   #12
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
well then, go to cgx prefs and check HIRESCRSR, the change is made on the fly!
keropi is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Treasure Trap pointers morningdoby Retrogaming General Discussion 8 29 November 2015 18:57
WB 1.x mouse pointers for Windows wanderer request.Other 16 06 November 2014 08:04
In Medias Res zin Amiga websites reviews 4 07 January 2011 12:47
2 Mouse Pointers!!! wandeep support.WinUAE 3 21 May 2008 14:44
Two mouse pointers! mlft support.WinUAE 16 21 December 2002 03:52

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15375 seconds with 14 queries