English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 29 October 2018, 20:04   #461
fryguy
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hjo, Sweden
Age: 40
Posts: 826
I also used A1200 with 8MB RAM, I did use the new ROM though, maybe I should have used 3.1 ROM during install.
fryguy is offline  
Old 29 October 2018, 22:22   #462
Madk71
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: Essex
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by zipper View Post
Do what Don_Adan wrote #457 - I've used that solution sometimes. And found an error in the script or some other problem.
Hi, where/how I can find this solution?
Madk71 is offline  
Old 29 October 2018, 22:24   #463
Madk71
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: Essex
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by Don_Adan View Post
Check/find 4515 line of install script , and show here.
Hi, do you mean the file I execute (eg: English) to install the OS? I thought it is a binary file.
Madk71 is offline  
Old 29 October 2018, 22:46   #464
Predseda
Puttymoon inhabitant
Predseda's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: The City of Townsville
Age: 41
Posts: 5,423
Send a message via ICQ to Predseda
And OS 3.1.4 is gone...
Predseda is offline  
Old 29 October 2018, 22:56   #465
desiv
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Salem, OR
Posts: 1,393
Quote:
Originally Posted by Predseda View Post
And OS 3.1.4 is gone...
Not gone. Since some of us have it, it will never be gone.. ;-)
Unavailable for sale tho. ;-)


That said, I wonder if we can keep non-technical/informational 3.1.4 talk on the other thread?

I like the concept of this thread being just info/tech about the release.
The other one can be about the availability and politics of it. ;-)
(or not, just a thought)
desiv is offline  
Old 29 October 2018, 23:01   #466
systmcrsh
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: nyc, usa
Posts: 54
Quote:
Originally Posted by desiv View Post
Not gone. Since some of us have it, it will never be gone.. ;-)
Unavailable for sale tho. ;-)


That said, I wonder if we can keep non-technical/informational 3.1.4 talk on the other thread?

I like the concept of this thread being just info/tech about the release.
The other one can be about the availability and politics of it. ;-)
(or not, just a thought)
damn, i was planning to give this a shot today... anyone know whats going on? why its unavailable?
systmcrsh is offline  
Old 29 October 2018, 23:13   #467
desiv
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Salem, OR
Posts: 1,393
Quote:
Originally Posted by systmcrsh View Post
damn, i was planning to give this a shot today... anyone know whats going on? why its unavailable?
http://eab.abime.net/showthread.php?...hlight=amigaos
desiv is offline  
Old 30 October 2018, 04:17   #468
Don_Adan
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: Warsaw/Poland
Age: 51
Posts: 1,150
Quote:
Originally Posted by Madk71 View Post
Hi, where/how I can find this solution?
Load Install script to CED editor and go to 4515 line of this script.
Don_Adan is offline  
Old 30 October 2018, 08:18   #469
McTrinsic
Registered User

 
Join Date: Feb 2014
Location: Germany
Posts: 445
Could you do one last try with the HDD just being named „HDD“ or „Drive“ or something like that?
McTrinsic is offline  
Old 30 October 2018, 11:03   #470
Madk71
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: Essex
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by Don_Adan View Post
Load Install script to CED editor and go to 4515 line of this script.
Hi here is the line. but I can not understand why it give error. I have tried to copy the entire storage disk and the manual copy works.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	error2.jpg
Views:	147
Size:	29.9 KB
ID:	60501  
Madk71 is offline  
Old 30 October 2018, 11:03   #471
Madk71
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: Essex
Posts: 44
Smile

Quote:
Originally Posted by McTrinsic View Post
Could you do one last try with the HDD just being named „HDD“ or „Drive“ or something like that?
Done. But nothing is changed. Same error.
Madk71 is offline  
Old 30 October 2018, 11:05   #472
Madk71
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: Essex
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by fryguy View Post
I also used A1200 with 8MB RAM, I did use the new ROM though, maybe I should have used 3.1 ROM during install.
HI, no same error. But if it worked, it was really weird.
Madk71 is offline  
Old 30 October 2018, 13:12   #473
QkiZ
Registered User

QkiZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Poland
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by Predseda View Post
And OS 3.1.4 is gone...
It's not gone
https://m.facebook.com/story.php?sto...06651316228186

Sent from Moto G (5S) Plus via Tapatalk
QkiZ is offline  
Old 30 October 2018, 13:33   #474
technomancer
Registered User

 
Join Date: Aug 2018
Location: Bosnia and Herzegovina
Posts: 10
Looks like you get KS ROM with disks for 35 EUR from this Hyperion dealer - https://www.amiga-shop.net/Amiga-Sof...-1-4::859.html
technomancer is offline  
Old 30 October 2018, 13:36   #475
kolla
Banned
 
Join Date: Nov 2007
Location: Trondheim, Norway
Posts: 1,899
Is download gone also for those who registered their purchase?
kolla is offline  
Old 30 October 2018, 13:46   #476
DanyPPC
Registered User

 
Join Date: Dec 2016
Location: Italy
Posts: 192
None, i can download it until now.
DanyPPC is offline  
Old 30 October 2018, 14:17   #477
QkiZ
Registered User

QkiZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Poland
Posts: 27
I checked their resellers and I didn't find AmigaOS 3.1.4 in offer.

Sent from Moto G (5S) Plus via Tapatalk
QkiZ is offline  
Old 30 October 2018, 14:21   #478
technomancer
Registered User

 
Join Date: Aug 2018
Location: Bosnia and Herzegovina
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by QkiZ View Post
I checked their resellers and I didn't find AmigaOS 3.1.4 in offer.
As said in post #474, so far only Alinea offers 3.1.4 and it seems it is with KS ROM - https://www.amiga-shop.net/Amiga-Sof...-1-4::859.html
technomancer is offline  
Old 30 October 2018, 14:47   #479
kolla
Banned
 
Join Date: Nov 2007
Location: Trondheim, Norway
Posts: 1,899
Potential resellers are probably (and rightfully so) reluctant to offer 3.1.4
kolla is offline  
Old 30 October 2018, 15:33   #480
technomancer
Registered User

 
Join Date: Aug 2018
Location: Bosnia and Herzegovina
Posts: 10
Understandable, with all this legal "mambo jambo" madness ... I'm starting to appreciate AROS-68k more and more every day
technomancer is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
alie
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Would AmigaOS 3.9 be ok for me? stu232 support.Hardware 12 02 October 2013 18:20
AmigaOS 3.9 PoLoMoTo support.WinUAE 8 27 August 2011 18:06
AmigaOS 3.5 or 3.9 maddoc666 support.Apps 12 22 February 2010 08:02
AmigaOS koncool request.Apps 6 04 June 2003 17:45
AmigaOS XL sturme New to Emulation or Amiga scene 4 15 January 2002 02:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.13020 seconds with 16 queries