English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 02 August 2019, 15:48   #1
petarku
Registered User

 
Join Date: Jul 2018
Location: Sallins/Ireland
Posts: 22
mouse pointer problem in osx

Hi guys i have problem with mouse pointer not moving when i run workbench in fsuae. when I start workbench in window mode, pointer is not moving at all when I move mouse. Once i press F12+g and i have osx mouse pointer over fsuae window, workbench pointer is moving with it, the moment i press left button on mouse in order to use workbench pointer in workbench is not moving.
i tried in fs uae 3 and also in latest dev and have issue with both.
I am on osx 10.14.4.

just to add that options "Grab Input on Click" and/or "Grab Input on FS-UAE Startup" are turned on.

Thanks in advance,
Petar

Last edited by petarku; 02 August 2019 at 16:20. Reason: adding more details
petarku is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse cursor in Kings Quest I Lalelandhaze support.FS-UAE 1 25 January 2014 15:56
You shoot characters with your mouse cursor darkwave request.Old Rare Games 4 30 January 2012 17:18
Mouse cursor problem lost_lemming support.Hardware 12 01 March 2010 17:33
North And South - mouse cursor problem. pathduck support.WinUAE 1 18 September 2005 20:24
Sloppy Mouse Cursor :-( Mister Szukon support.WinUAE 26 15 August 2004 06:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09306 seconds with 13 queries