English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.UAE Wishlist

 
 
Thread Tools
Old 09 August 2013, 01:58   #1
amilo3438
Amiga 500 User
 
Join Date: Jun 2013
Location: EU
Posts: 1,143
Opening multi adf/dms files inside a zip file!

Well, while running some other emu like Steem SSE I noticed while opening a zip file, that might have more than one disk image inside, I have got an option to choose what file to load ... now I really miss such option in WinUAE emu as always have to first unzip files if there are more than one adf/dms file inside zip archive.

Would that be too much work to implement in WinUAE also ?!
amilo3438 is offline  
Old 09 August 2013, 07:43   #2
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 61
Posts: 3,896
If you load the zip into df0 and then go to diskswapper, you can choose a file from the drop down list to load from the archive.
Arnie is offline  
Old 09 August 2013, 08:58   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,266
Click that little arrow at any disk path dialog box to select other or previously used files. Try also right clicking on "select image file" or "..." for other options.
Toni Wilen is offline  
Old 09 August 2013, 11:37   #4
amilo3438
Amiga 500 User
 
Join Date: Jun 2013
Location: EU
Posts: 1,143
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Click that little arrow at any disk path dialog box to select other or previously used files.
Thanks, it worked using F12 then Quickstart or Floppy drives options ... as I usually using END+F1 to load images but there is no such little arrow unfortunately.
amilo3438 is offline  
Old 09 August 2013, 21:01   #5
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 61
Posts: 3,896
This little arrow....

Last edited by Arnie; 20 December 2013 at 23:52.
Arnie is offline  
Old 10 August 2013, 07:23   #6
xArtx
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Location: Australia
Posts: 679
It might make sense that if any of the disks:
CannonFodder1.adf, CannonFodder2.adf, CannonFodder3.adf,
are ever selected, that all three are auto loaded into their respective drives,
but that presents a problem if it's not about gaming,
and you had to load WB first to change the startup-sequence of one of them, or something like that.
xArtx is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to mount ADF / ADZ / DMS files using XFS Akira support.Apps 30 05 March 2018 17:57
Drag and drop opening of adf files? zardoz support.OtherUAE 3 09 May 2012 00:19
invalid compressed data while trying to extract lha, zip etc with adf inside Tarak1200 New to Emulation or Amiga scene 6 17 September 2010 19:16
adf to zip/dms JACK98 support.Other 3 25 December 2008 09:27
Possibility for opening .RAR'ed ADF files directly, as with .ZIP'ed ADFs 747 request.UAE Wishlist 6 12 April 2004 21:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06489 seconds with 13 queries