English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 13 January 2009, 21:55   #1
stet
Registered User
stet's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cincinnati / USA
Posts: 32
Audio problems in old music player

Hi folks,

I've got an old music player (from the late 80s) called Symphony Music that sounds fine on my real A1000, but when I run it in WinUAE (1.5.3), I get a lot of crunch & bleep sounds mixed in with the music. I've experimented with a lot of different configs & settings in WinUAE (and tried it on several computers) and nothing seems to help. Also, I don't see anything unusual going on in terms of the SND & CPU percentages.

Any ideas as to what's going on? I can upload the ADF I've been using to the Zone if anyone wants to give it a try...

Thanks.
stet is offline  
Old 13 January 2009, 22:54   #2
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,462
Quote:
Originally Posted by stet View Post
I can upload the ADF I've been using to the Zone if anyone wants to give it a try...

Thanks.
Yes please I would like to give it a try.
AmigaFriend is offline  
Old 14 January 2009, 04:16   #3
stet
Registered User
stet's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cincinnati / USA
Posts: 32
It's in the zone: Xmas_SMUS.zip

Also, a couple other things I forgot to mention above:

1. I've also tried it in E-UAE with the same result.

2. Turning on the NTSC option in WinUAE seems to affect the problem (the crunch noise becomes a more static-like noise?), but it doesn't solve it.
stet is offline  
Old 14 January 2009, 17:26   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,283
Seems to work fine if cycle-exact is enabled. (A500 quickstart + best compatibility)
Toni Wilen is offline  
Old 14 January 2009, 19:04   #5
stet
Registered User
stet's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cincinnati / USA
Posts: 32
Thanks. I'm sure I tried that, but I must've had other settings wrong when I did... Sorry for the dumb question.
stet is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BZR Player - a new music player for Win bLAZER Retrogaming General Discussion 960 29 May 2019 09:01
Help needed with music player swirlythingy Coders. General 3 22 May 2010 17:24
Best music player quantum112 support.Apps 9 06 January 2010 10:59
Audio Overload v2.0 - The Video Game Music Player Shoonay News 4 01 August 2008 12:51
Name a music player proggy Mike UK Looking for a game name ? 2 12 April 2007 23:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06451 seconds with 13 queries