English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 February 2012, 17:12   #1
mark_k
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location:
Posts: 3,109
Automatic resize problem

Not beta-specific, but I figured not worth a separate thread to report this.

When Automatic resize is used in the filter settings, on the left and right edges there is a one-pixel black border between the Amiga graphics and window frame. On the lower edge there is a four-pixel border, and no border on the top edge. A similar thing applies in A2024 modes.

So the Amiga display should probably be moved down by a couple of pixels in the window. And maybe make the left and right borders two pixels, so the border thickness is the same on all sides?

(I tested with Windows Vista with Aero turned off, but noticed a similar issue running under Wine.)

Edit: Under Wine, the bottom border is 2 pixels, not 4 for some reason.

Last edited by mark_k; 05 February 2012 at 17:54.
mark_k is offline  
Old 05 February 2012, 19:46   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,269
Quote:
Originally Posted by mark_k View Post
Not beta-specific, but I figured not worth a separate thread to report this.
It is, as said in first post.

Quote:
When Automatic resize is used in the filter settings, on the left and right edges there is a one-pixel black border between the Amiga graphics and window frame. On the lower edge there is a four-pixel border, and no border on the top edge. A similar thing applies in A2024 modes.
I can't see anything wrong, seems to be perfectly positioned, tested using wb1.3 cli screen.

Does automatic scale have correct position in your test cases?
Toni Wilen is online now  
Old 06 February 2012, 18:31   #3
mark_k
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location:
Posts: 3,109
See the attached pic, taken running under Windows XP SP3. Notice the two-pixel high black border between the Amiga display and window frame at the bottom, but no black border at the top. The left and right sides each have a one-pixel border.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Auto_resize_XP_window.PNG
Views:	185
Size:	14.7 KB
ID:	30522  
mark_k is offline  
Old 10 February 2012, 22:15   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,269
Does this really have anything to do with resize? I think you'll see the same black line in normal modes too.
Toni Wilen is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filter - KEEP Automatic Resize off? Foebane support.WinUAE 2 17 September 2011 23:38
"automatic resize" display configuration dazel support.WinUAE 1 08 November 2010 08:57
Automatic center problem bagpipes support.WinUAE 2 20 August 2010 14:02
aspi problem (was: auto resize problem) Kyon support.WinUAE 34 31 May 2009 17:56
REQ: Automatic resolution change ; automatic resolution detection Borg_Number_One request.UAE Wishlist 3 21 August 2004 15:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06452 seconds with 16 queries