English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 02 November 2009, 14:12   #1
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,550
Send a message via MSN to fitzsteve
WTB - A1200 030 Accelerator

Hi!

I've been enjoying my A1200 a lot more with my Ram upgrade but now its time for a bit more speed...

Looking for an accelerator, more than 8mb would be preferable, 16/32mb and SCSI again nice but not essential.

If you have one you want to sell please let me know what sort of money you want for it.

Steve.
fitzsteve is online now  
Old 03 November 2009, 01:22   #2
asm1
Registered User
asm1's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Glasgow, Scotland
Age: 40
Posts: 637
Quote:
Originally Posted by fitzsteve View Post
Hi!

I've been enjoying my A1200 a lot more with my Ram upgrade but now its time for a bit more speed...

Looking for an accelerator, more than 8mb would be preferable, 16/32mb and SCSI again nice but not essential.

If you have one you want to sell please let me know what sort of money you want for it.

Steve.
Steve

I have a Typhoon Mark II with 64MB 030 @ 42 ish.http://amibay.com/viewtopic.php?f=24&t=1804 It has SCSI... and is what I bought from Zetty a few months ago (as seen in that link). But since it has been pimped with a 68882 fitted and upgraded to 64MB I'd like £145 for it inc P&P. Cant promise you the converters as I'm trying to build my own SCSI setup and as such don't know what I need yet.. (long story)

Or feel free to PM and we can discuss Its sitting on my desk looking at me since I got an 060..... soooo.


cheers

Andrew
asm1 is offline  
Old 03 November 2009, 09:43   #3
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,550
Send a message via MSN to fitzsteve
PM Sent to Andrew.
fitzsteve is online now  
Old 03 November 2009, 10:52   #4
gizmomelb
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: melbourne
Age: 51
Posts: 510
I've got a Blizzard Mk IV 030 with 64MB RAM, I sold the Blizzard SCSI card ages ago sorry. Offer?
gizmomelb is offline  
Old 03 November 2009, 13:48   #5
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,550
Send a message via MSN to fitzsteve
Hi Gizmo,

I'd prefer something from UK due to postage/customs charges, also waiting for a PM back from ASM1 however have you had any experiance of posting OZ to UK?

Steve.
fitzsteve is online now  
Old 03 November 2009, 16:05   #6
asm1
Registered User
asm1's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Glasgow, Scotland
Age: 40
Posts: 637
PM sent !
asm1 is offline  
Old 03 November 2009, 17:09   #7
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,550
Send a message via MSN to fitzsteve
I've agreed on a deal with ASM1.

Thanks Andrew!

Will update this thread once I have the item.

Steve.
fitzsteve is online now  
Old 03 November 2009, 18:41   #8
asm1
Registered User
asm1's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Glasgow, Scotland
Age: 40
Posts: 637
^^ What he said I will try and get it sent out tomorrow (have to go to post office as I said) Hopefully Royal Fail have got their act together

cheers

Andrew
asm1 is offline  
Old 03 November 2009, 20:05   #9
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,550
Send a message via MSN to fitzsteve
Cheers mate.
fitzsteve is online now  
Old 04 November 2009, 00:11   #10
Photon
Moderator

Photon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Eksjö / Sweden
Posts: 4,819
asm1, they should have, I got a parcel from the UK in 4 days last week
Photon is offline  
Old 04 November 2009, 17:43   #11
asm1
Registered User
asm1's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Glasgow, Scotland
Age: 40
Posts: 637
Quote:
Originally Posted by Photon View Post
asm1, they should have, I got a parcel from the UK in 4 days last week
Hope so. Just back in from the post office Should be with you pretty quick as sent "Special delivery". Will PM tracking barcode. Now for a cuppa and then to find that adapter

cheers

Andrew
asm1 is offline  
Old 04 November 2009, 17:47   #12
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,550
Send a message via MSN to fitzsteve
Great work, thanks mate.

Steve.
fitzsteve is online now  
Old 05 November 2009, 19:12   #13
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,550
Send a message via MSN to fitzsteve
Many thanks Andrew, picked up the Card from the PO this afternoon. Not bad for Royal Fail, next day delivery. Thanks for sending it special delivery by the way.

Card been in my Amiga for the last hour, all seems to be working fine.

Steve.
fitzsteve is online now  
Old 05 November 2009, 20:20   #14
asm1
Registered User
asm1's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Glasgow, Scotland
Age: 40
Posts: 637
Np Glad it works
asm1 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale: A1200 40mhz 030 accelerator with 32mb PowerPie5000 MarketPlace 15 20 May 2010 15:58
GVP-M Typhoon A1200 030 40MHz Accelerator kipper2k support.Hardware 18 08 May 2010 12:27
Sega Saturn or Dreamcast for A1200 Memory or 030 Accelerator fitzsteve Swapshop 3 09 September 2009 14:07
WTB: FPU for my 030 accelerator Akira MarketPlace 0 01 May 2008 12:38
WANTED: 030/50 accelerator for A1200 gizmomelb MarketPlace 2 27 September 2005 19:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08501 seconds with 13 queries