English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 17 December 2008, 08:20   #1
cybernoid
Users Awaiting Email Confirmation
cybernoid's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Portugal
Posts: 135
Zorro 2 ram after Deneb

After installed Deneb, Amiga 4000 buster 9 recognize masoboschi 8 mega ram z2 card (clone of memorex 2000), but the card does not work:
Even if I remove the deneb and 6 megas zipp from the card, leaving default with 2 megas, workbench still thinks the card has 8 megas.
So I tried sysdiag to check the ram and it says the ram is bad. With diropus, copying files crashes Amiga when is about to access the ram card and when running tsflmem that ghost memory is vanished from the system.

The device is well recognized at boot menu.

So.. card broken or card vicious? I tried today - 1 day resting then boot Amiga without deneb - same behaviour.
Any ideas?
cybernoid is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 December 2008, 10:30   #2
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,057
You need to change the DIP switches when you remove RAM
alexh is online now  
Old 18 December 2008, 19:16   #3
cybernoid
Users Awaiting Email Confirmation
cybernoid's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Portugal
Posts: 135
Quote:
Originally Posted by alexh View Post
You need to change the DIP switches when you remove RAM
Solved,
Tks (Again), Mr Alex and Happy Christmas.
cybernoid is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Various A4000/Zorro parts for trade - A1200/RAM expansions wanted Yod@ Swapshop 41 13 April 2010 03:42
Zorro-II RAM expansion questions pkillo support.Hardware 6 13 October 2008 04:22
WTB: a cheap Zorro board with RAM for testing X-ray MarketPlace 0 13 September 2008 10:15
DENEB USB 2.0 card is availlable for all Zorro capable Amigas ! voxel News 7 12 June 2008 22:27
Use a Zorro 2 ram board on 1200? Lips2k8 support.Hardware 4 30 April 2008 13:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05902 seconds with 13 queries