English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 07 April 2012, 15:27   #1
acspo
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: The Netherlands
Posts: 23
datatypes.library error

at starting with MWb got this error message;

error: couldn't open datatypes.library V39

Mwb seems to work correctly. Anyone can say what this error means or have a soltution to correct this error?

thanks in advance
acspo is offline  
AdSense AdSense  
Old 07 April 2012, 15:34   #2
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
error indicates a missing or corrupt datatypes.library. Try copying another from your Workbench 3.0 disk.
Arnie is offline  
Old 07 April 2012, 15:41   #3
acspo
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: The Netherlands
Posts: 23
Thanks for the response ,

Where and what file do i need to copy ?
acspo is offline  
Old 07 April 2012, 15:45   #4
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,790
filename: datatypes.library, directory: libs
s2325 is offline  
Old 07 April 2012, 15:45   #5
acspo
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: The Netherlands
Posts: 23
ah , already found it :-) it worked! thanks
acspo is offline  
Old 07 April 2012, 15:46   #6
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
datatypes.library from Workbench3.0:libs to your HardDrive (DH0:/HD0 libs directory.

Edit: Sorted
Arnie is offline  
Old 07 April 2012, 15:46   #7
acspo
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: The Netherlands
Posts: 23
edit : it worked not.... hmmm the error code mentioned something about V39
acspo is offline  
Old 07 April 2012, 16:00   #8
acspo
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: The Netherlands
Posts: 23
yeah, got it up and running now. Thanks guys ! :-)
acspo is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing library error elowan support.WinUAE 6 10 January 2013 21:39
AHI 6 error: can't open openpci.library keropi support.Apps 7 11 May 2009 17:32
BSDSocket.library error with version 1.5+ Icreadence support.WinUAE 7 28 August 2008 05:16
Canīt load datatypes.library AlfaRomeo support.Other 9 21 August 2008 01:42
Visual C++ Runtime library error stefcep support.WinUAE 9 15 August 2007 16:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.24829 seconds with 14 queries