English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 11 September 2002, 15:09   #1
Unregistered
 
Posts: n/a
Lords of Chaos - "Load Scenario" prob

When playing Lords of Chaos I can't seem to load a scenario to play. The screen flickers a little but I just remain stuck on the main menu.

I've tried a number of different versions of the adf but the problem is still the same....can someone please help?
 
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Meynaf's "Chaos Strikes Back" HD in english Gaula92 support.Games 3 06 March 2013 15:42
"Reminder "Lincs Amiga User Group aka "LAG" Meet Sat 5th of January 2013" rockape News 4 30 January 2013 00:06
req. WHDLoad for : "Lords of Time" wlcina Games images which need to be WHDified 0 17 December 2009 19:01
"Lords of Chaos" wanted Kenny Lungus request.Old Rare Games 2 06 November 2006 00:30
No more cable chaos with the "Fan Power Adapter" keropi Hardware pics 9 01 November 2006 11:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18654 seconds with 12 queries