English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Coders > Coders. Language

 
 
Thread Tools
Old 15 April 2019, 17:38   #1
Etze
A3000-Fan

Etze's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Germany
Age: 43
Posts: 137
Resize a gadget in CanDo after opening it.

Is it possible to set/alter the size of a gadget after opening it? I know that I can resize a WINDOW (with ResizeWindow), but couldn’t figure out how to resize a Gadget.
Etze is offline  
Old 13 May 2019, 12:03   #2
Etze
A3000-Fan

Etze's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Germany
Age: 43
Posts: 137
Wow, more than 200 views but no answer. I know that CanDo isn’t that popular. So, no wonder

In the meantime I found a way to detach a gadget and reattach it again- but no way to resize it .

All examples that I found use a fixed size window but I’d like to use a resizable window to allow a bigger GUI.

Of course I use CanDo 3 with the last patch to 3.008 from Aminet.
Etze is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cando 3.0 Crash bigpoppa206 support.Apps 2 13 January 2019 11:19
Looking for CANDO... astuermer support.Apps 3 09 November 2018 20:23
Help with CanDo routines fstltna support.Apps 1 06 June 2017 18:45
CanDo v3.0 otro request.Apps 29 24 July 2014 17:05
Gadget/Layout.gadget V44 ruliovega support.Apps 6 02 January 2006 11:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05920 seconds with 15 queries