English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.EAB

 
 
Thread Tools
Old 14 August 2018, 16:19   #41
demolition
Unregistered User
demolition's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Copenhagen / DK
Age: 38
Posts: 3,769
#40 was with Chrome, now let's try with Firefox..
After this line there should be one empty line.

Here we have two empty lines.


And then three empty lines just for fun.



EOF
demolition is offline  
Old 14 August 2018, 17:51   #42
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,931
To everyone who still have the problem, go into your browser settings and search "delete all cache".
Another solution would be to go to the advanced editor page, then hit CTRL+F5 to purge the cache of the webpage.
Then retry
RCK is offline  
Old 14 August 2018, 18:24   #43
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 12,783
Testing...


One, two, three...

Edit: nope, still an issue after deleting / clearing all cache.
DamienD is online now  
Old 14 August 2018, 19:44   #44
Thorham
Computer Nerd

Thorham's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rotterdam/Netherlands
Age: 42
Posts: 3,085
If this is the issue where you get extra empty lines in posts, then just change the editor mode (top right icon of the post editor).
Thorham is offline  
Old 14 August 2018, 19:53   #45
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 45
Posts: 3,320
Quote:
Originally Posted by Thorham View Post
If this is the issue where you get extra empty lines in posts, then just change the editor mode (top right icon of the post editor).
A workaround isn't a fix
meynaf is offline  
Old 14 August 2018, 20:00   #46
Thorham
Computer Nerd

Thorham's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rotterdam/Netherlands
Age: 42
Posts: 3,085
Quote:
Originally Posted by meynaf View Post
A workaround isn't a fix
Indeed, but it's better than nothing. Still doesn't work when you quote, though, but at least it get's rid of the issue when previewing.
Thorham is offline  
Old 14 August 2018, 20:14   #47
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 45
Posts: 3,320
Well, you could as well use "post quick reply" or just remove extra lines when previewing (they don't return), but nevertheless, a bug is a bug is a bug
meynaf is offline  
Old 14 August 2018, 21:21   #48
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 2,406
Quote:
Originally Posted by meynaf View Post
... a bug is a bug is a bug
Yes, that's true, but on my Windows 10 system, all the problems with the comment editor here only happen with IE11, never with Opera. In IE11 I have these double linefeeds, and clicking on the quote or code gadgets or on smilies also doesn't work, like many other web pages (ie. Google News) are broken in IE11 but not in other browsers, and even Microsoft's new GitHub servers appear damned slow, scrolling is nearly impossible. I guess, Microsoft wants to let IE11 slowly die. (dragging smilies still works with IE11 )

Just another workaround (not a fix) for you, if you're using IE11 and want to open the same page in Opera:
https://www.deskmodder.de/phpBB3/vie...a3ce9db8ff34e7

Last edited by PeterK; 14 August 2018 at 22:05.
PeterK is offline  
Old 15 August 2018, 00:57   #49
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 2,406
Quote:
Originally Posted by Thorham View Post
If this is the issue where you get extra empty lines in posts, then just change the editor mode (top right icon of the post editor).
test, <Return 1 Linefeed>

more text
Quote:
Code:
NOP
... seems to work!
PeterK is offline  
Old 15 August 2018, 21:50   #50
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,931
Dear tester, here is a new rollback to editor version 3-8-9, If you could try to make some double line
(Purge your browser cache, relaunch browser, navigate to Advanced editor, and try to reproduce)

1 line before


2 lines before
RCK is offline  
Old 15 August 2018, 22:40   #51
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 2,406
start

1 linefeed
Quote:
Code:
NOP
Works for me without the alternative editor mode now. Many thanks, RCK

But the cursor appears after the "[/" when I insert quotes or code, not between "]"and"[".
PeterK is offline  
Old 16 August 2018, 11:25   #52
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 45
Posts: 3,320
Nope - still same problem here. Cleared cache both from within FF and with CCleaner.


Steps to reproduce :


Here is one line.


And then another. Typed only 1 empty line in between but 2 are now present.




There, the two empty lines above lead to 3.


The condition for this to go haywire is to type the return key from within the wysiwig editor. No need to post ; "Preview Post" will show it. Going from "Go Advanced" to normal editor, then to complete editor (with button on the top right) doesn't show the behavior.
And don't be confused : same interface, but if you put something e.g. in italics (with "I" button after selecting text) and you see the "I" tags rather than the text shown in italics, then it'll work normally.
meynaf is offline  
Old 17 August 2018, 14:34   #53
modrobert
old bearded fool

modrobert's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Bangkok
Age: 51
Posts: 503
w


y


s


i


w


y


g
modrobert is offline  
Old 20 August 2018, 18:20   #54
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 45
Posts: 3,320
Oh, no ! Today it appears even worse than before !
It adds lines even where no empty lines appear, like after a quote !
Look in many threads the empty spaces it added

Changing the server but not the software shouldn't do this, it must have something to do with some server-level setting about cr+lf.
meynaf is offline  
Old 20 August 2018, 18:27   #55
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 12,783
Quote:
Originally Posted by meynaf View Post
Changing the server but not the software shouldn't do this
I believe vBulletin was upgraded also.
DamienD is online now  
Old 20 August 2018, 18:37   #56
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 45
Posts: 3,320
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
I believe vBulletin was upgraded also.
Updated maybe, but upgraded ?
Don't you know newer versions are often regressions ?

Anyway it has become a terrible annoyance. Sometimes it now occurs return key has to be pressed twice to get the new line. Added empty lines are everywhere, it seems that occasionnally even spaces get added near quotes.
And sometimes we go straight to the wysiwyg editor, sometimes not. Is there a way to disable it permanently ?
meynaf is offline  
Old 20 August 2018, 18:42   #57
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 40
Posts: 2,141
Quote:
Originally Posted by meynaf View Post
Updated maybe, but upgraded ?
Don't you know newer versions are often regressions ?
Especially with vBulletin,

Version 4 it started to go tits up when the company was brought out by some other company
Ian is offline  
Old 20 August 2018, 19:16   #58
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 12,783
Quote:
Originally Posted by meynaf View Post
Anyway it has become a terrible annoyance. Sometimes it now occurs return key has to be pressed twice to get the new line. Added empty lines are everywhere, it seems that occasionnally even spaces get added near quotes.
And sometimes we go straight to the wysiwyg editor, sometimes not.
I know, remember that I also have this issue with new posts / PMs no matter what I do

Quote:
Originally Posted by meynaf View Post
Is there a way to disable it permanently ?
That's a question for RCK.
DamienD is online now  
Old 25 September 2018, 02:12   #59
DH
Global Moderator

DH's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Geordie Land
Age: 51
Posts: 4,088
It's a pain in the butthole, but I preview everything I post and can quickly edit out those extra lines before posting. Not a solution, nor a workaround, but I have kinda become accustomed to it now
DH is offline  
Old 25 September 2018, 10:20   #60
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 45
Posts: 3,320
Same for me.
However it seems to have become worse, as it now adds extra spaces too...
meynaf is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tearing in double/triple buffered screen with WinUAE 4.0.1 (issue from 4.0.0b8+) Leandro Jardim support.WinUAE 14 18 September 2018 14:28
Mobile notifications BippyM project.EAB 10 13 November 2017 12:49
Forum Notifications Cassiel project.EAB 1 26 August 2014 22:04
Double PAL / Double NTSC, oficially supported by WHDLoad... Shoonay project.WHDLoad 1 17 December 2005 18:05
"New Posts" does not show posts to News section? fiath project.EAB 5 27 September 2004 14:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11880 seconds with 15 queries