English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 03 June 2009, 08:03   #1
Emu500
 
Posts: n/a
Can't get CDTV emulation to work on Windows Vista

I got CDTV emulation working on my Windows XP system. When I copied the configuration, WinUAE, Kickstart images over to my Vista system it doesn't get past the CDTV logo screen.

I am using WinUAE v1.6. For mounting the CUE / ISO I am using DAEMON Tools Lite. Running on Windows Vista the CD image is mounted and I can see the contents of the CD in explorer but WinUAE never boots up the mounted CD image.

Can anyone confirm that CDTV emulation is working in WinUAE running on Windows Vista?
 
Old 03 June 2009, 16:45   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,129
At least it worked when I had Vista installed (W7RC currently)

winuaebootlog.txt and winuaelog.txt please. (remember to tick logging enable checkbox in misc-panel, and make sure you use CDTV quickstart setting, other settings are unsupported)
Toni Wilen is online now  
Old 03 June 2009, 17:40   #3
Emu500
 
Posts: n/a
Here are the log files. The mounted CD Image is G: drive. I should point out that CD32 Emulation is working on this Vista system.

Thanks!
Attached Files
File Type: txt winuaebootlog.txt (8.9 KB, 170 views)
File Type: txt winuaelog.txt (5.3 KB, 122 views)
 
Old 03 June 2009, 18:15   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,129
Code:
15-734: SPTI: unit 0 '\\?\ide#cdromhl-dt-st_bddvdrw_ggc-h20l_______________1.03____#5&18ff0ed3&0&0.1.0#{53f56308-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}' added
15-734: SPTI: failed to open unit 0 err=5 ('\\?\ide#cdromhl-dt-st_bddvdrw_ggc-h20l_______________1.03____#5&18ff0ed3&0&0.1.0#{53f56308-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}')
15-734: SPTI: unit 0 '\\?\scsi#cdrom&ven_izi&prod_wpefspi7k&rev_1.03#5&2c4f72d4&0&000000#{53f56308-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}' added
15-734: SPTI: failed to open unit 0 err=5 ('\\?\scsi#cdrom&ven_izi&prod_wpefspi7k&rev_1.03#5&2c4f72d4&0&000000#{53f56308-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}')
15-735: support_scsi = 0 support_ioctl = 1
15-735: IOCTL: failed to open '\\.\E:', err=5
15-735: IOCTL: failed to open '\\.\G:', err=5
Error 5 = Access denied. Reason unknown and it is not WinUAE problem. (This is weird, not even non-admin privileges should prevent CDROM access under Vista, at least I never needed full admin for CD32/CDTV emulation..)
Toni Wilen is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
deliplayer for windows vista problem? JohnnyBeGood support.Apps 31 01 July 2018 10:11
Winfellow on Windows Vista rodi support.WinFellow 83 13 November 2011 21:12
SMBFS And Windows VIsta @UAE support.Apps 11 12 April 2011 21:41
Winuae and Windows Vista BigB support.WinUAE 26 20 December 2008 23:27
Disable Windows shortcuts while running WinUAE on Vista thomas request.UAE Wishlist 11 24 July 2008 11:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06247 seconds with 14 queries