English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 24 July 2016, 13:18   #241
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
android port of uae4arm updated
uae4arm-debug-24072016.apk

changes:
- fixed bug with <R> and custom control
lubomyr is offline  
Old 24 July 2016, 13:24   #242
jdog320
I dunno

jdog320's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Anywhere City
Posts: 171
Is it possible to emulate CD0: or use compressed hdfs?
jdog320 is offline  
Old 24 July 2016, 13:27   #243
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
Quote:
Originally Posted by jdog320 View Post
Is it possible to emulate CD0: or use compressed hdfs?
I don't know. But you can try and post result.
lubomyr is offline  
Old 24 July 2016, 13:27   #244
jdog320
I dunno

jdog320's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Anywhere City
Posts: 171
what about adding support for compressed hdfs? Gives me an error when using it.
jdog320 is offline  
Old 24 July 2016, 14:57   #245
jdog320
I dunno

jdog320's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Anywhere City
Posts: 171
Quote:
Originally Posted by lubomyr View Post
I don't know. But you can try and post result.
Does uae4arm support 16-bit audio? Also nvm about cd. Seems to be implemented. Just about using compressed hdfs.
jdog320 is offline  
Old 25 July 2016, 16:03   #246
karamoon
Registered User

 
Join Date: Apr 2016
Location: Miramar
Posts: 16
need some help please, with the last updates, when i click "..." df0, i can't find the paths to any adf files like before. im using nvdia shield tv.

same problem with uae4all2
karamoon is offline  
Old 25 July 2016, 16:57   #247
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
karamoon,
Try to delete line
path= ...

in file Android/data/atua.anddev.uae4arm/files/conf/adfdir.conf

and post result.
lubomyr is offline  
Old 25 July 2016, 22:37   #248
karamoon
Registered User

 
Join Date: Apr 2016
Location: Miramar
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by lubomyr View Post
karamoon,
Try to delete line
path= ...

in file Android/data/atua.anddev.uae4arm/files/conf/adfdir.conf

and post result.
doesn't work , when i delete the entire line, the result is a black screen and exit to the shield menu.

if i left path= still have the same problem to locate the folders
karamoon is offline  
Old 25 July 2016, 23:17   #249
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
karamoon,
Try old api version
uae4arm-debug-24072016-oldapi.apk
lubomyr is offline  
Old 25 July 2016, 23:54   #250
karamoon
Registered User

 
Join Date: Apr 2016
Location: Miramar
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by lubomyr View Post
karamoon,
Try old api version
uae4arm-debug-24072016-oldapi.apk
It works now, thank you! lubomyr.
karamoon is offline  
Old 26 July 2016, 00:11   #251
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
That mean new api version still have a problems
lubomyr is offline  
Old 29 July 2016, 10:57   #252
Zol77
Registered User

Zol77's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Hungary , Hajduszoboszlo
Posts: 11
Thanks the old api version. It was the same problem as karamoon. The new api version not worked on Galaxy Tab,
and Shield TV, (Nexus 5 OK) , but the old work perfect in file browsing,and folder selecting.
Thanks!
Zol77 is offline  
Old 31 July 2016, 06:08   #253
jdog320
I dunno

jdog320's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Anywhere City
Posts: 171
Why wont cd work? There is an option but it wont work with regular amiga. Also btw the paula sound is very slow in rtg and the uae soundmode arent working.
jdog320 is offline  
Old 31 July 2016, 13:13   #254
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
jdog320,
I do not know answer for all your question. But
1) if you run picasso96 mode without NTSC tick in chipset menu, picasso96 mode runs in 50Hz (instead 60Hz) It caused slower sound problem. But even if you put tick on ntsc, sound will be with normal rate, but in that way we have micro pauses in sound playing.
It is a bug (probably only in android port of uae4arm). But currently no solution how solve it.
2) AHI not implemented for Uae4arm.
lubomyr is offline  
Old 04 August 2016, 16:32   #255
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
One user shared solution how to use new api-version with new versions AndroidOS

"To access SD card / Exetrnal Hard Drive, you need to go into the app settings and under 'Permissions' turn on 'Use Storage' option."

if someone who have a problem with new api version, please check if this solution works

Last edited by lubomyr; 04 August 2016 at 16:51.
lubomyr is offline  
Old 05 August 2016, 23:33   #256
karamoon
Registered User

 
Join Date: Apr 2016
Location: Miramar
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by lubomyr View Post
One user shared solution how to use new api-version with new versions AndroidOS

"To access SD card / Exetrnal Hard Drive, you need to go into the app settings and under 'Permissions' turn on 'Use Storage' option."

if someone who have a problem with new api version, please check if this solution works
It works lubo, thanks for the tip.
karamoon is offline  
Old 06 August 2016, 09:22   #257
ShanePelican
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Location: Liverpool
Posts: 18
Installed this on my Nvidia Shield TV last night and this version works brilliant. Tested loads of games and set up hard drive with using the right stick as the mouse and custom control for left and right clicks. One thing I can't do is get a virtual keyboard up for my games. I don't own a physical keyboard and need a virtual one for games if possible please.
ShanePelican is offline  
Old 17 August 2016, 00:15   #258
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
android port of uae4arm updated
uae4arm-debug-16082016.apk

changes:
- fixed sound problem in picasso96 mode
lubomyr is offline  
Old 18 August 2016, 06:42   #259
lovinggames
Registered User

 
Join Date: Feb 2015
Location: moscov/russia
Posts: 44
Hi

I have a working Amikit on FS-UAE. Then I copy the hdf to my Android device and set some settings like the cpu (A4000) etc but I cant get it to work on Uae4Arm with the same working Amikit. Basically all I get is blank screen with no activity for a long time.

Are there recommended settings?

Is it also possilble to use a zipped folder as a r/w drive?

I know there is an Android version of Amikit but I do not use Google Play so I cant pay or buy and it is a bit pain to buy the software from the devs when the updates have to be done manually.

THis is looking good thanks for the work.
lovinggames is offline  
Old 18 August 2016, 13:04   #260
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 522
lovinggames,

You can use any Amikit (from Win,Mac or Linux).
But you have to replace file screenmode.prefs because uae4arm uses incompatible ID of GfxModes.
Recommended settings: KSROM v3.1(A1200), CPU: 68040 JIT, FPU: CPU internal, Speed: Fastest, Chipset: AGA, RAM:Chip:2mb, Fast:8mb, Z3Fast: 128mb, RTG: 16mb.

I do not recommend use Amikit in HDD folder. Better create it as hardfile image.
lubomyr is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IPF and ARM ascp project.SPS (was CAPS) 24 14 October 2015 19:19
DO OR DIE,x86 or ARM? hydragon Amiga scene 19 21 March 2014 12:05
WinUAE for Windows 8 ARM? Mequa request.UAE Wishlist 6 27 October 2011 19:40
Made in Britain - ARM DDNI Nostalgia & memories 2 30 June 2011 10:53
Minimig mod for ARM lolafg support.Hardware 7 17 October 2010 20:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10409 seconds with 14 queries