English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.KGLoad

 
 
Thread Tools
Old 04 October 2012, 12:54   #41
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
That's not an error.

All items in the menu have ids.

Games are G0000_0.iff
Demos are D0000_0.iff
Menus are M0000_0.iff

Ignore that
killergorilla is offline  
AdSense AdSense  
Old 04 October 2012, 12:57   #42
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Just to sum it up: It works in standard AmiKit, AmigaSYS and AIAB with the iff.library in place now, but it still doesn't work in your own AmiKit?
TCD is offline  
Old 04 October 2012, 13:23   #43
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,667
Send a message via Skype™ to Retrofan
Yep, so it isn't so important now. Anyway I will post here when I'll find the problem
Retrofan is offline  
Old 04 October 2012, 13:26   #44
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Thanks for the tests Retrofan

You could try and disable applications that you load that aren't in the standard AmiKit one by one and see which one causes the problem. Would make it a lot easier for us to fix it then
TCD is offline  
Old 04 October 2012, 13:28   #45
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
Retrofan:

Are you actually getting kgload loading at all?

Or is it just not showing screenshots/boxart?

If it's not loading at all, use the beta6 from the first post and then check the error.log (which is now working).
killergorilla is offline  
Old 04 October 2012, 14:35   #46
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,667
Send a message via Skype™ to Retrofan
I've found the problem, and I had said I was thinking about it. It's Cyberbugfix http://eab.abime.net/showthread.php?t=57250

I've made a copy of the hdf of CWB39 where KGLoad works perfectly and I've installed on it (like I've got in my Amikit) CyberBugFix, and I've got exactly the same problem.

CyberBugFix is the best patch to save memory, and I believe CWB is using it as an option to install.

If you could make it to work with it...

It's just something about the screen mode I believe. If you are using Superplus you will find now you have CGXSuperplus

Last edited by Retrofan; 04 October 2012 at 15:02.
Retrofan is offline  
Old 04 October 2012, 14:52   #47
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
A) Have you tried beta 6?

B) Is there an error.log?
killergorilla is offline  
Old 04 October 2012, 14:55   #48
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,667
Send a message via Skype™ to Retrofan
Yes I've tried it (if you haven't changed it from this morning) and in Profiles-Default there isn't any error.log
Retrofan is offline  
Old 04 October 2012, 15:17   #49
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
Ok try THIS

It's just the kg file, drop it in your kgload folder.

No guarantees!
killergorilla is offline  
Old 04 October 2012, 15:31   #50
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,667
Send a message via Skype™ to Retrofan
Nope. It keeps the same ,using it or the KGLoad icon.

Remember the old version works, so there must be any difference.
Retrofan is offline  
Old 04 October 2012, 15:31   #51
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
Yeah I thought as much. Ok cool.

Expect a new file in 10 mins.
killergorilla is offline  
Old 04 October 2012, 15:37   #52
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
Right, try again now: THIS
killergorilla is offline  
Old 04 October 2012, 16:13   #53
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 39
Posts: 1,576
Send a message via Skype™ to mfilos
CyberBugFix is indeed a nice hack to save memory but it can make your system unstable. IIRC Bloodwych had some incidents with it as well (can't recall atm) but after I had some issues in the past, I decided to ditch it from my ClassicWB system, removing it from BMenu entries as well
Life is nice being stable (even with less memory :P)
mfilos is offline  
Old 04 October 2012, 17:07   #54
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,667
Send a message via Skype™ to Retrofan
It keeps the same.

The incidents Bloodwych had are in my link above, it was just with the installation, but he liked it so much that he included it in the packs.
Retrofan is offline  
Old 04 October 2012, 18:25   #55
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
And once more for luck...

THIS

Run it from shell ('kg'), and let me know what numbers are displayed in the shell window.
killergorilla is offline  
Old 04 October 2012, 19:19   #56
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,667
Send a message via Skype™ to Retrofan
Hehehehe Now it works!!! Thanks a lot.
Anyway the numbers are 15,16,17

The pity is that I have been uploading a CWB39 with CyberBugFix for two hours to send you, and now you don't need it.
(Edit, well, no, it was uploading for 15 minutes, the rest of time was me making it look better, lol).

Thanks master.

Edit: I didn't run it from Shell with the hurry, I used the normal icon.

Last edited by Retrofan; 04 October 2012 at 23:19.
Retrofan is offline  
Old 04 October 2012, 19:56   #57
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
Ah great news!

I'll get rid of all the debug numbering and upload a clean version.
killergorilla is offline  
Old 04 October 2012, 20:02   #58
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,667
Send a message via Skype™ to Retrofan
That is what I was going to tell you. BTW I don't know how you've done the images, but they look perfect using 16 colors, like I've got. Dunno if they get automatically remapped, if they use more colors or what, but they are great.

Edit: I forgot to say that I like this laucher (now) more than IGame. And BTW when do you think you (both) can have all the images for a KGWHDload complete pack? And the last thing is that if you need to try it with a CWB39 with CyberBugFix and remapped with Rebel's palette working with 16 colors I can send you a link to an hdf.

Edit: ... While you answer... What you need now is a better icon to launch it (my opinion). You could put a drawer with a couple to choose jeje, or to ask here for someone to make it. Yellow, black and red are the best colors to use.

Last edited by Retrofan; 04 October 2012 at 23:27.
Retrofan is offline  
Old 06 October 2012, 04:19   #59
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
The screenshots will be ready as soon as they are ready. Maybe the end of the month.

As for an icon, not exactly high on my priority list! Maybe someone else could provide one

New beta online after the weekend.
killergorilla is offline  
Old 07 October 2012, 08:49   #60
T_hairy_bootson
Workbitch 1.3

T_hairy_bootson's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Melbourne, Australia
Age: 40
Posts: 2,028
When I run a whdload game from KGLoad I get the unregistered WHDLoad nag screen.

If I run the same game directly from wb... no problem... I know it reads my whdload config file because my nominated quitkey works.

whdload 17.1

edit: seems I didnt have the whdload keyfile in S on this CF drive, just in C. Copied it over to S and all good.

Still strange that running whdload games from the wb didnt care.

Last edited by T_hairy_bootson; 07 October 2012 at 10:39.
T_hairy_bootson is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Old KGLoad Beta Download Thread killergorilla project.KGLoad 207 03 May 2012 22:45
new HSMathLibs released (beta) Bamiga2002 News 8 21 December 2007 00:35
GameBaseAMY beta released Runey News 36 27 December 2004 09:54
AWeb 3.5.03 beta released Paul News 3 27 November 2004 12:00
WookieChat 1.3 beta Released Paul News 0 15 October 2004 17:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.41364 seconds with 14 queries