English Amiga Board   Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Requests > Games images which need to be WHDified

 
 
Thread Tools
Old 03 May 2012, 01:06   #1
spannernick
Commodore OS 32bit Dev
spannernick's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: IN THE CLOULD
Age: 43
Posts: 654
Send a message via MSN to spannernick Send a message via Skype™ to spannernick
Is Doom WHDLoadefied..?

Is any of the Dooms got a WHDLoad Installer..??
spannernick is offline  
AdSense AdSense  
Old 03 May 2012, 01:14   #2
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 983
You can check that on whdload.de but I guess no install exists.
daxb is offline  
Old 03 May 2012, 01:23   #3
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 35
Posts: 6,044
Send a message via MSN to fitzsteve
Doom wasn't an original game for Amiga, there are ports of the PC Game such as ADoom and DoomAttack, you can download them from Aminet and you need the WAD file from the original PC version of Doom, Doom 2 or Final Doom

They need at least an 020 + Fast Ram to run, you wont have much fun without an 030+ 8mb and that is pretty slow, you'll have a nice experience with 040+

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 03 May 2012, 01:29   #4
spannernick
Commodore OS 32bit Dev
spannernick's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: IN THE CLOULD
Age: 43
Posts: 654
Send a message via MSN to spannernick Send a message via Skype™ to spannernick
I think I rember a game like it called Gloom is that on the Amiga and WHDLoad..??
I am looking forward to tomorrow and get rid of that unregistered screen on WHDLoad...
spannernick is offline  
Old 03 May 2012, 01:42   #5
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 35
Posts: 6,044
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by spannernick View Post
I think I rember a game like it called Gloom is that on the Amiga and WHDLoad..??
I am looking forward to tomorrow and get rid of that unregistered screen on WHDLoad...

Gloom was a Floppy Disk based Amiga game and also released on CD32. It is HDD installable so no need for WHDLoad. Look for Gloom Deluxe, it comes on 4 Disks and you can find it in ADF form on various sites around the Interweb

If you get stuck PM me!
fitzsteve is offline  
Old 03 May 2012, 15:20   #6
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Frederikshavn, Denmark
Age: 40
Posts: 2,436
Quote:
Originally Posted by spannernick View Post
I think I rember a game like it called Gloom is that on the Amiga and WHDLoad..??
I am looking forward to tomorrow and get rid of that unregistered screen on WHDLoad...
Gloom WHDLoad is on Magix FTP.
Retroplay is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Possible to port Alien Breed 3D maps to Doom? (I know AB3D has features Doom can't) dex Coders. General 2 21 January 2012 23:06
Doom on 4 MB Leandro Jardim support.Games 15 21 November 2011 09:00
Evil's Doom ErikBauer project.aGTW 71 20 February 2009 17:27
Doom 2 Graham Humphrey support.Games 6 15 October 2006 01:09
Doom MethodGit support.Games 31 21 September 2006 19:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11660 seconds with 13 queries