English Amiga Board Amiga Lore



Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 30 April 2012, 03:06   #41
spannernick
Commodore OS 32bit Dev
spannernick's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: IN THE CLOULD
Age: 43
Posts: 654
Send a message via MSN to spannernick Send a message via Skype™ to spannernick
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
Was the change from Win7 to XP really the only thing required to fix the problem?
I haven't change my OS I am just using a different pc.. With xp on it.
I don't know whats doing it but I got sick of it...

Anyone have this problem with Windows 7....AH...I think I know why this is a 64bit laptop so maybe thats the problem...????

Last edited by spannernick; 30 April 2012 at 03:11.
spannernick is offline  
AdSense AdSense  
Advertisement:
Old 30 April 2012, 16:33   #42
spannernick
Commodore OS 32bit Dev
spannernick's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: IN THE CLOULD
Age: 43
Posts: 654
Send a message via MSN to spannernick Send a message via Skype™ to spannernick
Just to let every one know my laptop is a Acer Aspire 5552 AMD Athlon IIx2 p320 ATI Mobility Radeon HD 4250 3 Gb Memory.

And it running Windows 7 Home Premium.
spannernick is offline  
Old 30 April 2012, 20:37   #43
keitha1200
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: Tayside
Posts: 181
'Little update'. I reassigned a letter for the CF card via 'Computer Management' in Vista, (Windows then recognised) then transferred some files (downloaded from the net) on the CF card. Poped CF into Amiga; than transferred to the Amiga's HD

Thanks for all the advice and help

PS: Type II PCMCIA adapter and CF card works fine in my laptops 32 bit card bus
keitha1200 is offline  
AdSense AdSense  
Advertisement:
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS-UAE] Boot a real compact flash card on OSX ? gibs support.FS-UAE 9 26 June 2013 10:53
WinUAE can no longer be used to prepare a CF card for a real Amiga? thomas support.WinUAE 10 12 September 2011 10:39
Formating a CF Card in WinUAE to Use in a real amiga paulo_becas support.WinUAE 32 02 July 2010 18:29
How set WinUAE configuration for real Amiga speed performance ? cybersite_ni.q support.WinUAE 6 08 June 2009 11:09
CF card booting in Winuae but not on real Amiga 4000 Sandman support.Hardware 1 03 July 2008 08:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09776 seconds with 14 queries