English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.KGLoad

 
 
Thread Tools
Old 01 June 2010, 13:53   #341
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 39
Posts: 1,204
Send a message via MSN to alkis21
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
And very easy to implement, so consider it done.


Quote:
If I allow a global script that will be run before every game, and then also allow per-game scripts that are run before that game is loaded, would that be enough?
That would be perfect. The per-game scripts is what I need. ExecuteStartup won't do because I have too many games in my USB drive and therefore I don't want Trident to be disabled every time WHDLoad is run.
alkis21 is offline  
AdSense AdSense  




Old 01 June 2010, 13:54   #342
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 32
Posts: 7,907
Sure thing.

Would you want a script to run after the game as well? (If KGload is set to reload after you exit the game).
killergorilla is offline  
Old 01 June 2010, 14:00   #343
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 39
Posts: 1,204
Send a message via MSN to alkis21
If it's easy to implement, it wouldn't hurt!

I was wondering if you ever used iGame. It has many great features so you might get some ideas. I specifically like the way you can edit every game's name and Tooltypes, as well as the filter (you type a few letters of the game you are searching and it comes up).
alkis21 is offline  
Old 01 June 2010, 14:08   #344
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 32
Posts: 7,907
I've never used iGame no.

Only because I wanted a menu on my A1200 that I could boot straight into and use with a joystick without the need to load Workbench.

So I'm basically making it for myself, and however else wants to use it

I'm willing to add any features anyone wants, as long as it's not going to change the requirements too much (I don't want to add many external dependencies like MUI or the like).

But I need the beta out before I can start asking for more features
killergorilla is offline  
Old 22 June 2010, 07:32   #345
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 39
Posts: 1,204
Send a message via MSN to alkis21
Any new developments, dear Toki?
alkis21 is offline  
Old 13 July 2010, 22:56   #346
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 32
Posts: 7,907
Just a quick update.

Nothing exciting I'm afraid.

Progress has been very slow of late, mainly because I've had one almighty bug I've been trying to fix for a good while now. But the good news is I've just found the fucker and fixed it.

I am doing my best so please be patient, I know it's been in progress for 2000 years so I can only apologise for that!

Progress has also been a bit slow recently due to a couple of non-programming-related reasons.

1) The World Cup has been on.
2) The weather has been spectacular.

But we'll keep quiet about those
killergorilla is offline  
Old 13 July 2010, 23:32   #347
seuden
uber cool demi god

seuden's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kent/England
Posts: 1,788
At least this will be done before the CM2 slave :P

Congrats on finding the bug KG, you friggin rule!! You hear that THB, KG friggin rules!!! :P
seuden is offline  
Old 14 July 2010, 00:11   #348
Konrad
Registered User
Konrad's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 33
Posts: 546
I am disgusted by your incompetence !!! You dare let me wait for a new version ?!


(Take your time. I'm sure it will turn out great in the end. Thanks for the update )
Konrad is offline  
Old 26 July 2010, 08:18   #349
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 2,978
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
Just a quick update.

Nothing exciting I'm afraid.

Progress has been very slow of late, mainly because I've had one almighty bug I've been trying to fix for a good while now. But the good news is I've just found the fucker and fixed it.
As one 'Amiga' coder to-another.....I feel your pain
NovaCoder is offline  
Old 05 September 2010, 13:28   #350
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 42
Posts: 8,957
Looks like another Duke!!
Retro-Nerd is offline  
Old 21 September 2010, 15:19   #351
Konrad
Registered User
Konrad's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 33
Posts: 546
Seems so . Could you give us an update KG ?
Konrad is offline  
Old 08 November 2010, 12:09   #352
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 32
Posts: 7,907
Read here:

http://eab.abime.net/showpost.php?p=704900&postcount=11
killergorilla is offline  
Old 10 November 2010, 13:14   #353
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,752
I get like that sometimes too KG. Shame we may never see KGLoad anytime soon, but this is a hobby project.

It fall under the "when I can be arsed" category, like my ClassicWB packs!
Bloodwych is offline  
Old 10 November 2010, 14:30   #354
Konrad
Registered User
Konrad's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 33
Posts: 546
@Gorilla
Understandable. Thanks for the honest update on this.
Konrad is offline  
Old 10 November 2010, 20:14   #355
Jimbo
Registered User
Jimbo's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Colchester Essex
Age: 35
Posts: 822
SHOCKING

shame on you, shame on you

hehe joking. Its always good to have a break if you feel meh about a certain thing.

I feel meh about my missus sometimes
Jimbo is offline  
Old 30 December 2010, 17:00   #356
sbalintegro
 
Posts: n/a
Hi

How i can get screenshot of game in Kgload.
I get some in igame but nothing in Kgload.

Thanks

My english is poor
 
Old 20 January 2011, 16:00   #357
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: #
Posts: 13,412
Call me a n00b, but where does one download KGLoad? I can't seem to find a download link in this thread.
Akira is offline  
Old 20 January 2011, 16:08   #358
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,777
Next sticky would have been the answer...
http://eab.abime.net/showpost.php?p=...&postcount=201
TCD is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who's tried KGLoad in the new ClassicWB packs? Bloodwych project.KGLoad 17 04 May 2012 03:50
where is kgload frontend? s4m project.KGLoad 6 04 May 2012 01:10
KGLoad Requirements killergorilla project.KGLoad 32 06 May 2010 08:55
KGLoad - Help Needed killergorilla project.KGLoad 34 11 March 2009 11:06
KGLoad - Feature List killergorilla project.KGLoad 0 20 January 2009 11:56

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.19235 seconds with 13 queries