English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 10 May 2007, 20:09   #21
Chain
A-Collector, repairments

Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 43
Posts: 1,506
Send a message via ICQ to Chain
hehe, erasing chip numbers/type is sorta copyprotection imo
Chain is offline  
AdSense AdSense  
Old 10 May 2007, 21:26   #22
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 40
Posts: 7,092
Send a message via MSN to dlfrsilver
yes. BTW the cartridge completely bypass the amiga hardware....

what you write is what you read ^^ and blind !
dlfrsilver is offline  
Old 11 May 2007, 13:03   #23
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 40
Posts: 7,092
Send a message via MSN to dlfrsilver
hey folks !!! i have a cracked copy of Powercopypro 3.04c !!!!

Yesss !!! Check the zone to download it !!!
dlfrsilver is offline  
Old 11 May 2007, 13:10   #24
Galaxy
Registered User
Galaxy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Canberra, Australia
Age: 39
Posts: 1,418
Um, isn't powercopy kind of pointless without the hardware device?
Galaxy is offline  
Old 11 May 2007, 15:32   #25
boing_1000
A1000 Addict
boing_1000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Eastern USA
Age: 30
Posts: 560
Quote:
Originally Posted by DrBong
Thanks anyway Dennis.....I've already got 2-3 boxed PowerCopy cartridges
How much would you want for one?
boing_1000 is offline  
Old 11 May 2007, 17:57   #26
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 40
Posts: 7,092
Send a message via MSN to dlfrsilver
one thing good, if you use DEV: to create a file copy, and this joined with
a parameter, let say i want to copy Apprentice from Rainbow Arts, i could use
Powercopy pro on Winuae to READ an IPF, make a parameter copy to DEV:
then crunched the files done and put them on my A1200 and so write them
back with the Cartridge. And it should work ! I have made perfect copies of Turbo outrun, turrican 2, Twinworld, etc.... it can copy RNC copylocks too.
dlfrsilver is offline  
Old 11 May 2007, 18:28   #27
DrBong
HOL / AMR Team Member

DrBong's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Australia
Posts: 2,190
Quote:
Originally Posted by dlfrsilver
hey folks !!! i have a cracked copy of Powercopypro 3.04c !!!!

Yesss !!! Check the zone to download it !!!
Quote:
Originally Posted by Galaxy
Um, isn't powercopy kind of pointless without the hardware device?
Pretty much! I think Dennis has been on the jungle juice again

Quote:
Originally Posted by DrBong
I've already got 2-3 boxed PowerCopy cartridges
Quote:
Originally Posted by boing_1000
How much would you want for one?
You're the 2nd person to ask me if I want to sell one. Money isn't my weakness when it comes to Ami gear (well not usually!)

I can only find 2 boxed PowerCopy carts atm, so that might be all I have. I'd consider a swap/part exchange for one of them on any of the following items, though:

(a) Alfa Data 86pin Expansion Adaptor
http://www.amiga-hardware.com/showha...cgi?HARDID=709

(b) Gameworks X-Power Professional 500
http://www.amiga-hardware.com/showha...cgi?HARDID=764

(c) ICD AdIDE 44 / AdIDE40 internal HD controller
http://www.amiga-hardware.com/search...KEYWORDS=adide

(d) A500 external HD controller **with pass-through** (e.g. Elsat AT-BUS HD, Elsat MegaRAM HD, Xetec FastTrak, SupraDrive SCSI 4x4)

Let me know if you have anything on my wish list.
DrBong is offline  
Old 11 May 2007, 19:45   #28
boing_1000
A1000 Addict
boing_1000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Eastern USA
Age: 30
Posts: 560
I have the SupraDrive setup, but it doesn't have anything in it. I bought it from someone on eBay and they never gave me the parts to go with it. So if this is what you're looking for, then I will exchange it.
boing_1000 is offline  
Old 11 May 2007, 19:56   #29
DrBong
HOL / AMR Team Member

DrBong's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Australia
Posts: 2,190
@boing_1000
I'm only interested in complete, working gear. It doesn't sound like the SupraDrive set-up you have is complete. What parts are missing exactly?
DrBong is offline  
Old 31 March 2008, 17:19   #30
DrBong
HOL / AMR Team Member

DrBong's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Australia
Posts: 2,190
Quote:
Originally Posted by DrBong View Post
Around 2000 I rang the author (Geoff Lohrere) and asked him if there were any updates of the PowerCopy software. He was kind enough to drag out his A2000 from storage and post out the latest update to me on disk. Find PowerCopy V3.07a in the Zone! Enjoy!
I got in contact with Geoff Lohrere again recently and he was very kind in sending me the last PowerCopy parameters disk (Sept 96).....it's in the Zone for those of you who own the cartridge. Along with Bert Jahn and the WHDLoad team, Geoff has to be one of the nicest Amiga authors I've ever had the pleasure to be in contact with. Once again he took the time to drag out his old Amiga to copy the disk for me and send in the mail. Just goes to show that there are still some very nice people around the place supporting Amiga users!
DrBong is offline  
Old 31 March 2008, 20:46   #31
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 40
Posts: 7,092
Send a message via MSN to dlfrsilver
Thanks, what would be great is that someone crack this one

It works without the cartridge, only with protection read. It allows to read and image.
dlfrsilver is offline  
Old 21 July 2008, 14:16   #32
Hacky
Zone Friend
Hacky's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Berlin
Age: 47
Posts: 83
I just received a PowerCopy with a 3.0 disk from Australia.
Would be great if anybody can upload the latest version to the zone.

Best regards Hacky
Hacky is offline  
Old 22 July 2008, 22:32   #33
Hacky
Zone Friend
Hacky's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Berlin
Age: 47
Posts: 83
Thanks for zoning the release 3.07a but the Parameter disk is only a version 3.03.

Does anybody own the latest parameter disk ?
Hacky is offline  
Old 23 July 2008, 18:52   #34
DrBong
HOL / AMR Team Member

DrBong's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Australia
Posts: 2,190
Quote:
Originally Posted by Hacky View Post
Thanks for zoning the release 3.07a but the Parameter disk is only a version 3.03.

Does anybody own the latest parameter disk ?
The parameter disk doesn't have any version number - at least the latest one that I got direct from the author doesn't. The latest disk has parameters dated 17-Sep-96. In the Zone. Enjoy!
DrBong is offline  
Old 23 July 2008, 21:22   #35
Hacky
Zone Friend
Hacky's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Berlin
Age: 47
Posts: 83
Thank you very much.
Hacky is offline  
Old 01 January 2009, 06:12   #36
Supamax
Da Digger :)

Supamax's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Monza, Italy
Posts: 2,479
Quote:
Originally Posted by dlfrsilver View Post
hey folks !!! i have a cracked copy of Powercopypro 3.04c !!!!

Yesss !!! Check the zone to download it !!!
Hi dlfrsilver,
could you put again in The Zone the cracked version?
I mean, really cracked (normal adf with "Punishers" intro).
I have a not-cracked version, a copy-protected extended adf. I need to put it on a real floppy, but Powercopy won't allow me to copy itself . It's too much protected... track 0 is uncopyable (for me, at least).
Help!

Last edited by Supamax; 02 January 2009 at 18:57.
Supamax is offline  
Old 02 January 2009, 18:59   #37
Supamax
Da Digger :)

Supamax's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Monza, Italy
Posts: 2,479
Hi dlfrsilver,

any help? I'm sooo stuck
Supamax is offline  
Old 03 January 2009, 00:31   #38
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 40
Posts: 7,092
Send a message via MSN to dlfrsilver
the protection can't be copied on a standard drive. you need a custom drive.....

Or if someone dare to crack the tool........
dlfrsilver is offline  
Old 03 January 2009, 01:28   #39
Supamax
Da Digger :)

Supamax's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Monza, Italy
Posts: 2,479
Quote:
Originally Posted by dlfrsilver View Post
the protection can't be copied on a standard drive. you need a custom drive.....

Or if someone dare to crack the tool........
Ok, but you said you have a *cracked* version...!
Can you re-upload it to The Zone??
Supamax is offline  
Old 03 January 2009, 04:45   #40
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 40
Posts: 7,092
Send a message via MSN to dlfrsilver
no read up => if someone DARE to crack the tool i said.........
dlfrsilver is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PowerCopy Pro Supamax request.Apps 156 30 January 2014 10:50
Powercopy Pro Original Disk images thread dlfrsilver request.Apps 7 03 June 2012 02:28
Wanted Commodore Amiga CD32 and Commodore CDTV j_sntos MarketPlace 4 09 March 2012 14:18
PowerCopy Pro saxabar MarketPlace 0 11 January 2010 11:23
Wanted: Amiga Hardware Copier (Super Card AMI-II or PowerCopy Professional) AmigaFan MarketPlace 7 02 June 2009 15:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.23054 seconds with 13 queries