English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 04 December 2017, 11:27   #1
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,369
Disposable Hero: Old Graphic Problem

Ciao Toni i noticed that an old problem came back on the menu Disposable Hero, see screenshot.


Works well WinUAE v2.3.0, v2.3.0, v2.5.1.

Problem found from v3.0.0 to v3.6.0

Last edited by AMIGASYSTEM; 22 December 2017 at 08:36.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 04 December 2017, 18:59   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,727
Not enough information. Works for me with usual A500 config.
Toni Wilen is online now  
Old 04 December 2017, 19:24   #3
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,369
Tested with QuickStart A500/A500Plus/A600/
Tested version ADF (grandis.nu)

Last edited by AMIGASYSTEM; 04 December 2017 at 20:45.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 04 December 2017, 19:32   #4
Foebane
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cardiff, UK
Posts: 1,223
Yeah, but is it an ADF or a WHDLoad version? Which version, if so?

EDIT: Well, I tried the ADF version on Gamebase Amiga, no probs with a plain A500 config.

Last edited by Foebane; 04 December 2017 at 19:46.
Foebane is offline  
Old 04 December 2017, 20:40   #5
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,369
Quote:
Originally Posted by Foebane View Post
Yeah, but is it an ADF or a WHDLoad version? Which version, if so?
Version WHDLoad (Standard and CD32) works well no problem !

Quote:
EDIT: Well, I tried the ADF version on Gamebase Amiga, no probs with a plain A500 config.
You can attach file name filer games and version WinUAE used?

Last edited by AMIGASYSTEM; 04 December 2017 at 21:15.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 04 December 2017, 21:58   #6
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,727
I found (already forgotten) note in 3.0b28 changelog:

"- b23 "Fixed missing graphics in Disposable Hero title screen in non-cycle exact modes." broke (again) demo Back in 90 / Samplers. Added quick workaround: only do "Disposable Hero" fix if CPU is 68020+ (=works in most whdload configurations without glitches)."

So it only works in 68000 cycle-exact mode or 68020+ any mode.

I guess I was trying to fix this properly later..
Toni Wilen is online now  
Old 04 December 2017, 22:09   #7
Foebane
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cardiff, UK
Posts: 1,223
This was the one that worked fine for me, AmigaSystem:
ftp://grandis.nu/Commodore_Amiga/Gam...Hero_Disk1.zip

I assume the other two discs in the series have no problems, neither. But the screenshot you've shown appears on this first disc.
Foebane is offline  
Old 04 December 2017, 22:52   #8
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 12,113
Hmmm, just tested this in WinUAE v3.5.0...

Works perfectly here



Using these disks:

... Disposable Hero (1993)(Gremlin)[cr CLS][t +17 ATX](Disk 1 of 3).adf [CRC: B5A92480]
... Disposable Hero (1993)(Gremlin)[cr CLS][t +17 ATX](Disk 2 of 3).adf [CRC: 98ADD7BA]
... Disposable Hero (1993)(Gremlin)[cr CLS][t +17 ATX](Disk 3 of 3).adf [CRC: 9769D0E2]

Also have this set in my configuration file i.e. standard A500 game settings really:

a) 68000
b) ECS Agnus - Cycle-exact (Full)
DamienD is online now  
Old 05 December 2017, 00:49   #9
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,369
Thanks for the info DamienD

WinUAE 1.5.0/1.6.0 with all version Disposable Hero Works perfectly with:
- QuickStart A500/A500Plus/A600/ + Cycle-exact (Full)

- WinUAE 2.3.0/2.3.0/2.5.1 with all version" Disposable Hero Works perfectly with:
- QuickStart A500/A500Plus/A600
AMIGASYSTEM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with "disposable hero" on an A500 Vollldo support.Games 14 26 November 2012 23:30
Problem with Disposable Hero on A1200 ok in winuae Vot project.WHDLoad 2 27 September 2012 01:59
Disposable Hero DamienD support.Games 2 08 August 2005 13:15
Disposable Hero pcGTW_Webmaster HOL data problems 29 21 March 2004 19:44
Disposable Hero mtb support.WinUAE 2 08 November 2003 17:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06909 seconds with 14 queries