View Single Post
Old 22 May 2018, 08:43   #12
Amifan23
Registered User
 
Join Date: May 2018
Location: Montevideo, Uruguay
Posts: 27
@MigaTech

Hi, I come back with updates - I was asked about the Hard Disk model, it is a Seagate MODEL ST 35 I A /X with 5 v / 12 v ( volts ) - At least this is what I read on one side. It is a low capacity one, I suppose it has less than 100 MB or so.

The Hard disk finally got all the cables that were attached to the back completely loose, because of handling, but I found a workaround by joining all them together and attach them in a similar way as they were originally, using insulated tape.

I donĀ“t know if these cables have something to do with making the diskette drive working, because for some minutes the diskette drive LED stopped responding, but after I attached the hard disk loose cables to the back of the shielding, the diskette drive started working fine again.

I finally managed to remove the top shielding of the motherboard by following your instructions - I took some pictures of the motherboard and the hard disk attached to it. I also took a couple of pictures of the side of the hard disk, where it shows the MODEL details.

Here are some pictures of what I found:

http://tinypic.com/m/k3rqds/2

http://tinypic.com/m/k3rqdl/2

http://tinypic.com/m/k3rqdi/2

http://tinypic.com/m/k3rqdh/2

http://tinypic.com/m/k3rqdf/2

http://tinypic.com/m/k3rqde/2

If any of the links fails to load just look inside the album called "Amiga" in tinypic, which has 12 pictures, including the ones I posted before - Hope this helps !

Last edited by Amifan23; 22 May 2018 at 09:16.
Amifan23 is offline  
 
Page generated in 0.04112 seconds with 11 queries