View Single Post
Old 27 January 2018, 18:57   #1
Tomarkus
 
Posts: n/a
ClassicWB v28 - Assign-Startup and 2nd partition issue

Hi all,

I'm pulling my hairs off trying to add a couple of drives with games to Assign-Startup and then generate GamesMenu.menu via AddGames script
Maybe some will be able to help me and point me what I'm doing wrong here. Here are the details:

1. I Have a ClassicWB3.9 (v28) with BB1&2 installed.
2. I have created a couple more PFS3-AIO RDB HDF <4GB drives for demos, games and other stuff:
  • 500 MB - Backup
  • 2000 MB - Programs
  • 3500 MB - Games1
  • 3500 MB - Games2
  • 2000 MB - Demoscene

Partition "Games1" contains "Games" folder with WHDLoad games (A-P folders)
Partition "Games2" contains "WHDLoad/Games" folders with WHDLoad games (Q-Z folders)

My Assign-Startup file looks like this:
Code:
;ClassicWB Assign-Startup
;------------------------
;GAAE 68K LITE FULL ADV ADVSP P96 OS39

Assign >NIL: A-Demos: Demoscene:Demos
Assign >NIL: A-Games: Games1:Games
Assign >NIL: A-Games: Games2:WHDLoad/Games ADD
Assign >NIL: A-MyFiles: SYS:MyFiles
Assign >NIL: A-Programs: SYS:Programs
Assign >NIL: A-Temp: SYS:Temp

After booting up the machine, when I run "assign list", I can see that assign ADD was successful:

Code:
Volumes:
Ram Disk [Mounted]
Demoscene [Mounted]
PC [Mounted]
Games2 [Mounted]
Games1 [Mounted]
Programs [Mounted]
Backup [Mounted]
System [Mounted]

Directories:
MUI            System:System/MUI
AWEB_APL       System:Internet/AWeb_APL
VMEM           System:T
LAUNCH         System:System/BMenu/Files
A-Temp         System:Temp
A-Programs     System:Programs
A-MyFiles      System:MyFiles
A-Games        Games1:Games
             + Games2:WHDLoad/Games
A-Demos        Demoscene:Demos
HELP           System:Locale/Help
             + System:System/MUI/Docs
..
..

Devices:
PIPE VNC VNR RAM CON
RAW SER PAR PRT DH0
DF0 CC0 Backup Programs Games1
Games2 Demoscene PC
Now comes the funny part - when I run AddGames script, it generates ONLY A-P games from the 1st partition - "Games1". When I wrongly (on purpose) modify Assign-Startup like this:

Code:
;ClassicWB Assign-Startup
;------------------------
;GAAE 68K LITE FULL ADV ADVSP P96 OS39

Assign >NIL: A-Demos: Demoscene:Demos
Assign >NIL: A-Games: Games1:Games
Assign >NIL: A-Games: Games2:WHDLoad/Games
Assign >NIL: A-MyFiles: SYS:MyFiles
Assign >NIL: A-Programs: SYS:Programs
Assign >NIL: A-Temp: SYS:Temp
(I'm removing ADD parameter from ASSIGN)

then AddGames script generates Q-Z game paths in the .menu file

I have read all the related posts like:
http://eab.abime.net/showthread.php?t=58692
http://eab.abime.net/showthread.php?t=48711
http://eab.abime.net/showthread.php?t=89543
http://eab.abime.net/showthread.php?t=84032

but I could not find any working solution. Any ideas what I'm doing wrong here? I assume it's a typical PEBCAK - problem exists between chair and keyboard

Last edited by Tomarkus; 27 January 2018 at 20:34.
 
AdSense AdSense  
 
Page generated in 0.04024 seconds with 11 queries