View Single Post
Old 16 March 2017, 22:48   #3
iowtheme
Registered User
iowtheme's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: uk
Posts: 189
Hi Acid

Are you using idefix NO and loadmodule NO

I am using 4xEIDE.Driver

there is no scsi.device in DEVS:

The 16GB CF card work fine in WinUae but will NOT boot in real Amiga 1200

-------------------------------------------------------
C:4xEIDE.driver QUIET
;ClassicWB Startup-Sequence
;--------------------------
;OS39

;Start OS3.9 Checks
IF EXISTS C:SquirrelSCSI
C:SquirrelSCSI
EndIF
Set SCSIUpdate 1
IF EXISTS C:IDEFix
C:IDEFix
Set SCSIUpdate 0
EndIF
IF EXISTS SYS:Expansion/XSurfIDE
Set SCSIUpdate 0
EndIF
IF EXISTS SYS:Prefs/Env-Archive/NOSCSIUPDATE
Set SCSIUpdate 0
EndIf
IF $SCSIUpdate EQ 1
C:SetPatch QUIET
ELSE
C:SetPatch SKIPROMUPDATES "scsi.device" QUIET
EndIF
Unset SCSIUpdate
;End OS3.9 Checks

C:GetMouseInput LOCAL

IF $MouseInput EQ 1
Unset MouseInput
C:Assign >NIL: ENV: RAM:
C:Assign >NIL: T: RAM:
C:Execute S:Maxmem-Sequence
EndCLI >NIL:
EndIF

IF $MouseInput EQ 2
Unset MouseInput
C:Execute S:Bootmenu-Sequence
EndCLI >NIL:
EndIF

Unset MouseInput

IF EXISTS C:StackAttack
C:StackAttack
EndIF

C:Version >NIL:
FailAt 21

IF EXISTS SYS:WBstartupD
C:Rename >NIL: SYS:WBStartup SYS:WBStartupM
C:Rename >NIL: SYS:WBStartupD SYS:WBStartup
EndIF

Resident >NIL: C:IconX PURE
Resident >NIL: C:WBRun PURE
Resident >NIL: C:Assign PURE
Resident >NIL: C:Execute PURE
Resident >NIL: C:SetEnv PURE REPLACE

IF EXISTS L:env-handler
C:MakeDir RAM:T RAM:Clipboards
L:env-handler
ELSE
C:MakeDir RAM:T RAM:Clipboards RAM:ENV RAM:ENV/Sys
C:Copy >NIL: ENVARC: RAM:ENV ALL NOREQ
Assign >NIL: ENV: RAM:ENV
EndIF

IF EXISTS C:PatchRAM
C:PatchRAM
EndIF

IF EXISTS C:TagLiFE
C:TagLiFE
EndIF

Assign >NIL: T: RAM:T
Assign >NIL: CLIPS: RAM:Clipboards
Assign >NIL: REXX: S:
Assign >NIL: PRINTERS: DEVS:Printers
Assign >NIL: KEYMAPS: DEVS:Keymaps
Assign >NIL: LOCALE: SYS:Locale
Assign >NIL: LIBS: SYS:Classes ADD
Assign >NIL: HELP: LOCALE:Help DEFER

IF EXISTS C:BlazeWCP
C:BlazeWCP
EndIF

IF EXISTS SYS:System/FBlit/FBlit
SYS:System/FBlit/FBlit
SYS:System/FBlit/FText
EndIF

BindDrivers
C:Mount >NIL: DEVSOSDrivers/~(#?.info)

C:LoadMonDrvs

SetEnv Language "english"
SetEnv Workbench $Workbench
SetEnv Kickstart $Kickstart
UnSet Workbench
UnSet Kickstart

IF EXISTS C:CyberBugFix
C:CyberBugFix
EndIF

IF EXISTS C:IconBeFast
C:IconBeFast 0
EndIF

C:AddDataTypes REFRESH QUIET
IF EXISTS SYS:System/VPrefs/VisualPrefs
Run > NIL: SYS:System/VPrefs/VisualPrefs
EndIF
C:IPrefs
SYS:System/FPalette/FPPrefs
C:ConClip

Path >NIL: RAM: C: SYS:Utilities SYS:Rexxc SYS:System S: SYS:Prefs SYS:WBStartup SYS:Tools SYS:Tools/Commodities

SYS:System/REXXMast >NIL:

IF EXISTS S:User-Startup
Execute S:User-Startup
EndIF

Resident Execute REMOVE
Resident Assign REMOVE

IF EXISTS C:StackAttack
C:StackAttack AUTO
EndIF

C:LoadWB

EndCLI >NIL:
iowtheme is offline  
 
Page generated in 0.10725 seconds with 10 queries