View Single Post
Old 14 July 2019, 18:12   #7
Whittle
Registered User

 
Join Date: Nov 2017
Location: Bolton
Posts: 7
Question

Quote:
Originally Posted by TjLaZer View Post
The slave goes in the game folder where the icon is at. Make sure the name is correct. See icon tooltype.
Thanks for replying, however I'm still managing to mess it up Post-Installation I have the following folder structure:

Code:
IkariWarriors [Drawer]
    data [Drawer]
        Disk.1
    Ikari Warriors.info
    Ikari Warriors.readme
    Ikari Warriors.readme.info
    IWHD
I then copy "Slave1" from over to the "IkariWarriors" folder as per the guidence above:

Code:
IkariWarriors [Drawer]
    data [Drawer]
        Disk.1
    Ikari Warriors.info
    Ikari Warriors.readme
    Ikari Warriors.readme.info
    IWHD
    Slave1
Rename it to "IkariWarriors.slave"

Code:
IkariWarriors [Drawer]
    data [Drawer]
        Disk.1
    Ikari Warriors.info
    Ikari Warriors.readme
    Ikari Warriors.readme.info
    IWHD
    IkariWarriors.slave
Within Workbench I select "Ikari Warriors" and [Right Click > Icons > Information] and update the "SLAVE=IWHD" line to read "SLAVE=IkariWarriors.slave" and click Save.

I then run "Ikari Warriors" within Workbench and get the same pop-up saying "Unable to open your tool 'Ikari Warriors'". I've tried different naming conventions with different spacing but the result seems to be the same.

Thanks for reading!
Whittle is offline  
 
Page generated in 0.04288 seconds with 11 queries