View Single Post
Old 13 November 2019, 14:24   #143
Antiriad_UK
OCS forever!

Antiriad_UK's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Birmingham, UK
Posts: 175
Yeah, I don't tend to use the non-debug one as my build script auto runs a WinUAE instance which I much prefer, but this seems to work for me:
Code:
{
    "version": "0.2.0",
    "configurations": [
        {
            "type": "fs-uae-run",
            "request": "launch",
            "name": "WINDOWS Run",
            "buildWorkspace": false,
            "emulator": "${workspaceFolder}\\..\\..\\ToolChain\\VSCodeExt-bin\\fs-uae.exe",
	    "emulatorWorkingDir": "${workspaceFolder}\\..\\..\\ToolChain\\VSCodeExt-bin",
            "options": [
                "--hard_drive_0=${workspaceFolder}\\vscode-hd0",
                "--joystick_port_1=none",
                "--amiga_model=A500",
                "--chip_memory=512",
                "--slow_memory=512",
                "--kickstarts-dir=${workspaceFolder}\\..\\..\\WinUAE\\Roms"
            ]
        },
        {
            "type": "fs-uae",
            "request": "launch",
            "name": "WINDOWS Debug",
            "stopOnEntry": true,
            "serverName": "localhost",
            "serverPort": 6860,
            "trace": false,
            "startEmulator": true,
            "buildWorkspace": false,
            "emulator": "${workspaceFolder}\\..\\..\\ToolChain\\VSCodeExt-bin\\fs-uae.exe",
	    "emulatorWorkingDir": "${workspaceFolder}\\..\\..\\ToolChain\\VSCodeExt-bin",
            "program": "${workspaceFolder}\\vscode-hd0\\demo.exe",
            "options": [
                "--hard_drive_0=${workspaceFolder}\\vscode-hd0",
                "--joystick_port_1=none",
		"--amiga_model=A4000/040",
                "--kickstarts-dir=${workspaceFolder}\\..\\..\\WinUAE\\Roms",
                "--remote_debugger=200",
                "--use_remote_debugger=true",
                "--automatic_input_grab=0"
            ]
        },
    ]
}
The A4000 config seems to run ok, but always crashes after the program exits (Sometimes a message about UAE Debugger crash) but that's another issue for another time
Antiriad_UK is offline  
 
Page generated in 0.04115 seconds with 11 queries