View Single Post
Old 21 October 2020, 19:26   #423
Fiery Phoenix
Registered User
Fiery Phoenix's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Bury, Lancs
Age: 44
Posts: 273
Many thanks'

Hopefully attached as requested. I have attached 2 x logs - one for main configuration running WinUAE 4.4.0 (before and after game loaded - was not sure which needed) and another running 3.6.1 (named as such) where I attempted to start again - this second one I removed all ROMS from the folder bar the one's needed for Gallagher's Gallery but the same exact problem (didn't attach config for this)

Attached the winuaebootlog for 3.6.1 - could not find the winuaelog - stated held in C:\Program Files\WinUAE\winuaelog.txt - but not there (even tried showing hidden files)

So problem for all the ALG games with none of them running, but just included the config. for Gallagher's Gallery and main WinUAE

Made sure I exported Arabuusimiehet from the registry - although maybe an error here. I didn't not delete it, just right clicked and selected export

Very strange but I apologise in advance if plainly done something stupid / been an idiot (not unusual)

Hopefully uploaded / attached what is needed - if made a mistake happy to do again - not really done this before - long time Amiga user, noob with technical issues!
Attached Files
File Type: uae Gallagher's Gallery Config.uae (18.7 KB, 29 views)
File Type: uae config.uae (18.9 KB, 28 views)
File Type: txt winuaebootlog 3.6.1.txt (39.8 KB, 34 views)
File Type: txt winuaelog 4.4.0.txt (7.1 KB, 32 views)
File Type: txt winuaelog 4.4.0 (after Gallager's Gallery Config. Loaded).txt (6.1 KB, 27 views)

Last edited by Fiery Phoenix; 22 October 2020 at 02:10. Reason: spelling / updated log attached
Fiery Phoenix is offline  
 
Page generated in 0.04296 seconds with 12 queries