View Single Post
Old 06 June 2022, 13:41   #1
SID-6581
Registered User
SID-6581's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Oldenburg/Germany
Posts: 82
Question Virus Z - error messages under AmigaOS 3.2.1 with RTG

Hello, I installed the latest VirusZ version with the latest version of the xvs.library and the boot block protection on three systems. On two systems I get error messages when starting VirusZ. AmigaOS 3.2.1 is installed on all systems.


1. Everything works fine on my Amiga 1200 with ACA 1231/41MHz turbo card.


2. On my Raspberry Pi 4 with amiberry 5.2 and activated RTG with the P96 driver V 3.3.0 I get an error message after starting VirusZ (see picture 1). After I clicked OK, an error report comes up (see picture 2).


3. On my Turbo Chameleon 64 with the MinimigAGACore and activated RTG with the P96 driver V 3.3.0 I get an error message after starting VirusZ (see imgage 3). After I click OK, an error report comes up (see picture 4).


Could it be that VirusZ has problems with the P96 driver V3.3.0?


Cheers
SID-6581


P.S: Thank you for your fantastic work Jan-VHT :-)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	amiberry#1.jpg
Views:	72
Size:	131.4 KB
ID:	75740   Click image for larger version

Name:	amiberry#2.jpg
Views:	72
Size:	243.0 KB
ID:	75741   Click image for larger version

Name:	Minimig#1.jpg
Views:	62
Size:	214.3 KB
ID:	75742   Click image for larger version

Name:	Minimig#2.jpg
Views:	67
Size:	355.9 KB
ID:	75743  

Last edited by SID-6581; 06 June 2022 at 23:02.
SID-6581 is offline  
 
Page generated in 0.05100 seconds with 12 queries