View Single Post
Old 20 September 2008, 23:52   #18
martinalexander
Registered User
 
Join Date: May 2008
Location: Sweden Lund Södra Sandby Revinge
Posts: 28
I am changing the config after it is installed, from the linux partition that is ... And it is confirmed that it uses E-Uae .

Here comes the default config file, all I have changed is fastmem_size and gfxcard_size (here default) !



# E-UAE configuration file

# General options
unix.rom_path=/Amiga/rom
unix.floppy_path=
use_gui=false
use_debugger=false

# Host CPU-specific options
x86.use_tsc=true

# CPU emulation options
cpu_type=68020/68881
cpu_speed=max
cpu_compatible=false
cpu_cycle_exact=false

# JIT compiler options
cachesize=16384
compfpu=true

# Chipset options
chipset=ecs_agnus
ntsc=false
immediate_blits=true
collision_level=none

# ROM options
kickstart_rom_file=$(FILE_PATH)/amiga-os-3x0.rom
kickstart_key_file=$(FILE_PATH)/rom.key
kickshifter=false

# RAM options
chipmem_size=4
bogomem_size=0
fastmem_size=8
z3mem_size=0
gfxcard_size=8

# Floppy drive options
floppy0=
floppy0type=0
floppy1=
floppy1type=0
floppy2=
floppy2type=0
floppy3=
floppy3type=0
nr_floppies=4
floppy_speed=100

# Hard disk options
filesystem2=rw,DH0:System:/Amiga/dir/System,1
filesystem2=rw,DH1:Work:/Amiga/dir/Work,0

# Display options
gfx_framerate=1
gfx_width_windowed=800
gfx_height_windowed=600
gfx_width_fullscreen=800
gfx_height_fullscreen=600
gfx_fullscreen_amiga=true
gfx_lores=false
gfx_linemode=double
gfx_correct_aspect=false
gfx_center_horizontal=none
gfx_center_vertical=none
show_leds=false

# Sound options
sound_output=normal
sound_bits=16
sound_frequency=44100
sound_channels=stereo
sound_interpol=none

# Input device options
joyport0=mouse
joyport1=kbd1

# SCSI emulation options
scsi=true
scsi_device=/dev/cdrom

# Network emulation
bsdsocket_emu=true

# X11-specific options
x11.map_raw_keys=false
x11.low_bandwidth=false
x11.use_mitshm=true
martinalexander is offline  
 
Page generated in 0.04332 seconds with 11 queries