View Single Post
Old 12 May 2014, 03:07   #21
eebuckeye
Registered User

 
Join Date: Apr 2014
Location: NC, USA
Posts: 95
Progress!!! I think!

I added ** to the maprom as suggested and my Amiga 1200 boots with the ACATune command enabled with kick39.rom, however, ACATune -status still reports MAPROM function as disabled.

I have attached screens of my startup-sequence (I commented out the set patch areas but I'm not sure if I need to comment out any other commands). I am using the default CWB3.9 startup except I added the ACATune commands and the SetPatch NOROMUPDATE Quiet command as seen in my pictures.

So I guess these are my questions:

1) ACATune status says maprom function is disabled... why??
2) The ACATune command that was recommended removes some options when the rom is loaded. What is the optimal way (and options) to have these commands in the startup-sequence with the max optimization for the ACA?
3) Is there anything else I should do to my startup-sequence? It is attached in the files. Do I need to get rid of all the SCSI commands in the startup-sequence?

Think I'm almost there???

Thank you!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ss1.jpg
Views:	97
Size:	315.2 KB
ID:	39942   Click image for larger version

Name:	ss2.jpg
Views:	96
Size:	320.8 KB
ID:	39943   Click image for larger version

Name:	ss3.jpg
Views:	92
Size:	328.7 KB
ID:	39944   Click image for larger version

Name:	ss4.jpg
Views:	91
Size:	297.1 KB
ID:	39945   Click image for larger version

Name:	ss5.jpg
Views:	88
Size:	441.2 KB
ID:	39946  

Click image for larger version

Name:	ss6.jpg
Views:	87
Size:	245.6 KB
ID:	39947   Click image for larger version

Name:	ss7.jpg
Views:	87
Size:	216.5 KB
ID:	39948   Click image for larger version

Name:	acatunestatus.jpg
Views:	90
Size:	348.0 KB
ID:	39949  
eebuckeye is offline  
AdSense AdSense  
 
Page generated in 0.07310 seconds with 10 queries