View Single Post
Old 01 April 2013, 18:08   #1926
Registered User

Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,257
Originally Posted by Schoenfeld View Post
I have chosen totally different modes for each screenmode, and I have tested them on a 1280x1024 flat screen. There must be at least one mode (for example PAL non-lace) that your monitors can display! If they all refuse to work, you should check cabling and your screenmode files: Are they edited? Can you retry with the screenmode files from the original WB disks?

There's lots of positive feedback from other users on a1k, and my only monitor that had problems now also works. Not a single monitor working at your place must be some other fault.

The "default" is stored in the three prefs-files that come in the archive. If you think you have done a change that was "better before", you can (currently) only copy these three files to ENV: and ENVARC:, restart the tool and then klick on "reflash all". This will also flash the cores with the highest version number that's found in the devs:Indivision directory (only one public version at the moment).

The worst thing that can happen to a TFT/flat screen is that it displays something like "incompatible mode". Only the early multisync monitors can be damaged by sync frequencies that are out of their compatible range. However, I'd expect that those monitors have removed themselves from the gene pool by now :-)
After the worst bugs have been removed, I'll write a few words about every setting and put that online.

The only thing i got it to dispaly was a squished image of the workbench, no games will display in either pal or NTSC mode. I don't see a button that says "reflash all" ? I have never played with the display files, i don't know enough to play with them so i leve them alone
kipper2k is offline  
Page generated in 0.05177 seconds with 9 queries