Thread: CD32-888&???
View Single Post
Old 07 March 2005, 20:26   #176
geoanas
commodore addicted
geoanas's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Thessaloniki / Greece
Age: 49
Posts: 20
Hi Frostwork !
I received CD 888 today and I've already finished beta testing phase I ;-)
Results are :
Menu takes 41 sec to load,Splash screen takes 33 sec and music starts after 39 sec approx.
RED or RED+YELLOW combinations when CD boots ,do not work to show intro.

From MIGHTWORK DIR :

(Y= working ,N= not working ,BR= Boots but resets )

ACSYS : N (a message appears : Es ist kein AGA-Chipsatz vorhanden)
ATD: N (Reboots system)
BOUNCE 'N BLAST: N (Boots but with garbled graphics on screen)
BRUTAL FOOTBALL: N (CD keeps spinning but doesn't boot game)
CAPITAL PUNISHMENT: REW button: N, INMENU: N
DIGGERS: BLUE button: Y, INMENU: N
DONK: BLUE+YELLOW: Y, INMENU: Y
EXTRACTORS: YEL: Y,INMENU: N
FEARS: GREEN: Y,INMENU: Y
FLINK: PLAY: N,INMENU: N
LUNARC: GREEN+YEL: Y,INMENU: Y
MISSILES OVERXERION: N
SHADOW OF THE BEAST III: PAL and NTSC: Y
SLIPSTREAM DEMO: Y (Low framerate)
SSF2T: GREEN+RED: Y,INMENU: Y
STREETRACER: N
SURFNINJAS: Y
SYNDICATE AP: Y
WENDETTA PLAY+RED: N,INMENU: BR
WORMS DC: FWD: Boots,Green light flashes,Resets,INMENU: BR
8887SEALS:
I have also tested radomly about 30-40 games.
Everything boots and runs smoothly except FIRE AND FORGET which seems to boot but nothing appears on screen.(Yellow light keeps on)
Thats all my friend !

PS. CD888 ROX !! I DID LIKE IT !! I REALLY DID !!
geoanas is offline  
 
Page generated in 0.07040 seconds with 9 queries