View Single Post
Old 04 January 2017, 05:38   #31
Audronic
Registered User
Audronic's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Williamstown Victoria Australia
Posts: 12
GOTEk Problem Resolved !

Hi All

I Only have a small amount of hair left! (Wonder why)

I know its slightly of subject BUT it may be of some use to Others Using the GOTEK.

I am trying to run a Gotek on an Amiga 600.

I have 2 Goteks here I flashed 1 with the Cortex Flasher and associated software.(Amiga)

Formatted an 8 gig USB Stick on my Trusty MAC ( Yet to be Trusted ) placed
SELECTOR.ADF in the root of the Stick. Which should be enough to get the Gotek started.
Connected it to Drive 0 DF0: in the A600. NOTHING just 3 Bars ? Heh.

4 days go by (Less hair), I even got technical, Out with the multimeter etc and tested most things.

All looked OK ??
Plugged it back in to the A600 3 Bars on the display ?

I then had a lucid moment ( They donít happen very often ).

I then went back and reformatted (Fat32) the USB stick on the MAC and then REPAIRED the newly formatted Stick, transferred the File SELECTOR.ADF to the Root of the Stick.
Plugged it in and Voila 0 0 0 appeared for the first time.

I love my MAC BUT please format the USB sticks correctly. MAC OS 10.11.6.

Now i can have a Happy New Year.
I hope that this is of some use.

Thanks for reading Ray

An Edit :- I also have found just now that the only USB Sticks that work are "Sandisk" Both 8 Gig and 16 Gig .
None of the others here will work.


Thanks Ray
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Gotek NO USB Stick.jpg
Views:	15
Size:	352.0 KB
ID:	51571   Click image for larger version

Name:	Gotek With USB Stick.jpg
Views:	19
Size:	360.3 KB
ID:	51572  

Last edited by Audronic; 04 January 2017 at 22:04.
Audronic is offline  
 
Page generated in 0.06457 seconds with 10 queries