View Single Post
Old 14 June 2016, 19:33   #1
esc
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Palo Alto, California, USA
Posts: 372
WinUAE 3.3.0 - uaegfx in OS 4.1 FE Classic

Hi Toni,

I have recently done a fresh install of WinUAE 3.3.0 and have also installed OS 4.1 FE Classic. I copied the uaegfx from an OS 3 install and placed it in DEVS:Monitors on OS 4.1. Screenmodes appear in Prefs:Screenmode. However, changing the screen mode has random behavior, none of it is expected behavior.

For example, sometimes I will get brightly colored artifacts. Sometimes the WinUAE window will grow but the actual emulated environment is still constrained to a small size (screenshot attached).

I can't get a decent sized Workbench. Logs are attached. Interestingly enough when I try to do verbose logging, it crashes entirely while loading workbench and produces a .dmp file.

** I take that last part back, this time it worked for some reason without crashing. But it still frequently crashes and produces the .dmp.

I'm using Windows 10, my graphics card is an NVidia GTX 970 (if that makes a difference). No onboard graphics.

Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	winuae1.PNG
Views:	145
Size:	317.7 KB
ID:	48845  
Attached Files
File Type: dmp winuae_3.3.0_R_2016.06.14_10.24.14.dmp (143.5 KB, 46 views)
File Type: dmp winuae_3.3.0_R_2016.06.14_10.25.25.dmp (144.0 KB, 45 views)
File Type: txt winuaebootlog.txt (12.3 KB, 43 views)
File Type: txt winuaelog.txt (53.1 KB, 37 views)
esc is offline  
AdSense AdSense  
 
Page generated in 0.05144 seconds with 10 queries