View Single Post
Old 15 February 2016, 02:21   #10
amilo3438
Amiga 500 User
 
Join Date: Jun 2013
Location: EU
Posts: 1,114
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Much better description, thanks

Probably something to do with FPU rounding as usual..
Ok, in WinUAE 3.3.0 beta6 JIT FPU = ON works now w/o halting..

but there is still left something else, the case when JIT FPU = OFF..

WinUAE 3.1.0 (2015.06.07) = NO GLITCHES if JIT "FPU support = ON/OFF" (pic.1)

WinUAE 3.2.0 (Public Beta 1, 2015.06.26) = GLITCHES if JIT "FPU support = ON/OFF" (pic.2)

Sadly, the problem is still present there in WinUAE 3.3.0 beta6 !

p.s.
Yes, I understand, there have been many changes in that 3.2.0 beta 1! (but it's not my problem.. someone else's problem!)

EDIT:
If start the "irs-kfix.uae" config from WB31 in DF0: (not from HD0: CLI), it will work on WinUAE 3.1.0 but will crash WinUAE 3.3.0 beta6 !
(cannot attach the dmp files because it says: "Exceeds your quota by 70.3 KB")

Quote:
Originally Posted by Mclane View Post
Lol....Careful though Amilo, I hear Toni is a first class shot with that crystal ball...
I did not hear that, but it would not be good because what if the crystal ball broke !? (unless there is more in reserve)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WinUAE310.png
Views:	124
Size:	37.9 KB
ID:	47487   Click image for larger version

Name:	WinUAE320b1.png
Views:	123
Size:	37.4 KB
ID:	47488  

Last edited by amilo3438; 15 February 2016 at 04:21.
amilo3438 is offline  
 
Page generated in 0.05762 seconds with 10 queries