View Single Post
Old 07 January 2016, 21:11   #53
amilo3438
Amiga 500 User
 
Join Date: Jun 2013
Location: EU
Posts: 1,114
JFI...

Klone by Dual Crew & Shining -> http://www.pouet.net/prod.php?which=1562

An another case, similar to Silkcut demo, that it is possible to make working on JIT with decreasing "CPU Speed":

JIT-Direct (CPU Speed = -80% - 0%) - after 1st part got black screen and music play!
JIT-Direct (CPU Speed = -90%) - it works fine!

JIT-Indirect (CPU Speed = -40% - 0%) - after 1st part got black screen and music play!
JIT-Indirect (CPU Speed = -50%) - it works fine!

Note: The above values are valid only for my PC! (my PC = Pentium M 2.13ghz)

p.s. Tested on WinUAE 3220, QS A4000 040!


EDIT: More examples...

Massive by skarla demo ...

JIT-Direct (CPU Speed = -60%) - it does not flash colour/glitches!
JIT-Indirect (CPU Speed = -50%) - it does not flash colour/glitches!

Otherwise, it might occasionally flash colour/glitches in any of Massive demo parts!

Machinist by Elude demo ...

Above values also help to reduce/eliminate glitches on f.e. "vulcano cave" part in Machinist demo!!!


Perhaps one could ask the question:

If indeed all of the above mentioned demos are sensitive to CPU speed ? (Or could still be some unknown problem with JIT emulation ?)

Of course, if the problem is with JIT, it probably will not be easy to solve.

So there is a temporary solution -> if a similar problem occurs, just play with WinUAE "CPU Speed" slider, may help!

Last edited by amilo3438; 07 January 2016 at 22:57.
amilo3438 is offline  
 
Page generated in 0.09033 seconds with 9 queries