View Single Post
Old 10 June 2015, 21:21   #1
Ariath
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Spain
Posts: 44
Bug (i think) with WinUAE 3.1.0 and GVP RAM

Hi all!

I have this configuration:

ROM section->Expansion ROM Settings
-------------------------------------------
SCSI/IDE/Boot ROM file: GVP Series II (GVP Series II v4.15 (16k)
Accelerator board ROM file: GVP Series II v4.15 (16k)

RAM section->Advanced Memory Settings
----------------------------------------------
First combobox: GVP
Second combobox: A530


If boot the Amiga (i have a HDF using the GVP Series II controller, with the GVP software installed) with these settings, the emulator crash.

In the winuaelog there is an error that repeats:

Quote:
Originally Posted by Error
05-087 [13 141=165]: Your Amiga program just did something terribly stupid 00000000 PC=00F8434A
05-087 [13 141=165]: FFFFFFE0 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
05-087 [13 141=165]: FFFFFFF0 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
05-087 [13 141=165]: 00000000 0000 0000 0000 0738 00F8 039E 00F8 039E
05-087 [13 141=165]: 00000010 00F8 039E 00F8 039E 00F8 039E 00F8 039E
05-087 [13 141=165]: 00000020 00F8 039E 00F8 039E 00F8 039E 00F8 039E
05-087 [13 141=165]: 00F8432A 8001 4E75 E548 41F0 0000 1001 E908 B1FC
05-087 [13 141=165]: 00F8433A FF00 0000 6406 1140 0002 6004 1140 0100
05-087 [13 141=165]: 00F8434A 1081 7000 4E75 E548 41F0 0000 1141 0004
05-087 [13 141=165]: 00F8435A 3081 7000 4E75 48E7 2030 2448 2649 4FEF
05-087 [13 141=165]: 00F8436A FFF0 43EB 0010 613C 4A2B 0013 6632 302B
05-087 [13 141=165]: 00000000 2048K/1 = 2048K Chip memory
05-087 [13 141=165]: 00200000 8192K/0 = 8192K <none>
05-087 [13 141=165]: 00A00000 2048K/0 = 2048K CIA
05-087 [13 141=165]: 00C00000 1536K/0 = 1536K Custom chipset
05-087 [13 141=165]: 00D80000 256K/0 = 256K <none>
05-087 [13 141=165]: 00DC0000 64K/0 = 64K Battery backed up clock (MSM6242B)
05-087 [13 141=165]: 00DD0000 64K/0 = 64K <none>
05-087 [13 141=165]: 00DE0000 128K/0 = 128K Custom chipset
05-088 [13 141=165]: 00E00000 512K/1 = 512K Kickstart ROM (C3BDB240)
05-088 [13 141=165]: =KS ROM v2.04 (A500+) rev 37.175 (512k) [390979-01]
05-088 [13 141=165]: 00E80000 64K/0 = 64K <none>
If i set the first combobox in the Advanced Memory Settings to "-", all boots fine.
This is the full log: http://pastebin.com/e4jhPAzA

See ya!
Ariath is offline  
AdSense AdSense  
 
Page generated in 0.06033 seconds with 9 queries