English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: highvista
Forum: project.ClassicWB 28 February 2007, 03:44
Replies: 13
Views: 3,085
Posted By highvista
Thanks for the suggestion. Deleting those .prefs...

Thanks for the suggestion. Deleting those .prefs files does give me the American keyboard. And I learned something new. :)
Forum: project.ClassicWB 21 February 2007, 05:09
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
I just tried to upload the archive, but I'm...

I just tried to upload the archive, but I'm getting an error saying the file size is 53.3 KB over my quota. It's a 1 MB LHA, so it's under the 1.91 MB limit. Guess it's just not my night to get...
Forum: project.ClassicWB 21 February 2007, 04:59
Replies: 13
Views: 3,085
Posted By highvista
Thanks much for trying that out. I have tried to...

Thanks much for trying that out. I have tried to use the "Input" pref tool to change the mapping. When I select "American" and click either "Use" or "Save", I get a Preferences error message box...
Forum: project.ClassicWB 15 February 2007, 05:47
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
I finally installed Turrican2 to another drawer...

I finally installed Turrican2 to another drawer and ended up with the same problem--it runs before snapshotting and fails after. I have an LHA archive of the installation before snapshotting. Is it...
Forum: project.ClassicWB 15 February 2007, 05:26
Replies: 13
Views: 3,085
Posted By highvista
This may be totally unrelated, but I've been...

This may be totally unrelated, but I've been trying to change my keymapping to use a US-layout rather than the GB one. If I move the GB mapping to Storage, I can then select the American/US keymap,...
Forum: project.ClassicWB 07 February 2007, 03:01
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
When I found the "fix", I changed the tooltypes...

When I found the "fix", I changed the tooltypes in the install icon and did a snapshot, so I don't have the original any longer.

As soon as I get a chance, I'm going to do a new install of...
Forum: project.ClassicWB 06 February 2007, 22:42
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
When it is first installed, Turrican2 works fine....

When it is first installed, Turrican2 works fine. It is after a simple snapshot that it stops working. No "leave out" is being done.
Forum: project.ClassicWB 06 February 2007, 18:53
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
No, I didn't do anything special to the icon for...

No, I didn't do anything special to the icon for Turrican2 after the install. The tooltypes were blank after the initial install, as far as I know. And I don't recall making any changes to...
Forum: project.ClassicWB 06 February 2007, 04:17
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
Good catch! I checked the tooltypes tab for the...

Good catch! I checked the tooltypes tab for the icon (once I figured out what that meant) and it was blank. If I edit it to add the lines "SLAVE=Turrican2.Slave" and "PRELOAD", I can snapshot...
Forum: project.ClassicWB 05 February 2007, 04:48
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
Thanks for the idea on making sure the .info file...

Thanks for the idea on making sure the .info file is correct. I don't think that's an issue, since I haven't moved the icons around.

An example game is Turrican 2. I can make a copy of the...
Forum: project.ClassicWB 04 February 2007, 21:40
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
That did it, Bloodwych. I was using the...

That did it, Bloodwych. I was using the WBPattern pref instead of the one for Scalos. I was also not doing the "Leave Out" before moving the icon out of its drawer. I was doing it once I'd dragged...
Forum: project.ClassicWB 04 February 2007, 04:40
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
I found a workaround to getting program icons on...

I found a workaround to getting program icons on the desktop that may be a clue to what's going on (or my ignorance!). There's a file called .backdrop in the root directory of the system drive that...
Forum: project.ClassicWB 04 February 2007, 02:35
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
I am running a fairly stock version of...

I am running a fairly stock version of Bloodwych's HDF image for ClassicWB P96. I've mounted my Window's drives but I don't think I have anything saved to them that would cause write protection...
Forum: project.ClassicWB 04 February 2007, 01:00
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
Good idea about protections. Where would I look...

Good idea about protections. Where would I look for the files that might need their permissions changed? I really have been away from the Amiga a while...
Forum: project.ClassicWB 03 February 2007, 19:15
Replies: 21
Views: 3,400
Posted By highvista
ClassicWB P96 under WinUAE: A Couple Problems

I've installed ClassicWB P96 under WinUAE, and most things are working well. But there are two problems I'm having. First, I can't get program icons to stay on the workbench after a reboot. I...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05584 seconds with 10 queries