English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 44
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: michaljarz
Forum: support.WinUAE 16 August 2017, 15:32
Replies: 99
Views: 17,798
Posted By michaljarz
Thanks :) It works now.

Thanks :) It works now.
Forum: support.WinUAE 16 August 2017, 05:28
Replies: 99
Views: 17,798
Posted By michaljarz
Hello. I noticed that there was a problem with...

Hello.
I noticed that there was a problem with the kingcon-handler. In the startup-sequence file I have typed:
Assign con: dismount
Mount CON:

Up to version 3.5.0 works. With version 3.6.0 when...
Forum: support.WinUAE 06 June 2017, 03:07
Replies: 177
Views: 39,792
Posted By michaljarz
I guess I found elements that cause the sound to...

I guess I found elements that cause the sound to crash. I tested programs from floppies (demos and games) and hard disk and came to the next conclusion:
(Previously described settings: winuae3.4.1b3...
Forum: support.WinUAE 05 June 2017, 02:13
Replies: 177
Views: 39,792
Posted By michaljarz
This is happening with a very specific...

This is happening with a very specific configuration. I created a configuration based on "A1200 non-expanded", then I turned on FPU 68882, added a hard drive (directory), set the audio filter to...
Forum: support.WinUAE 04 June 2017, 12:50
Replies: 177
Views: 39,792
Posted By michaljarz
Starting with version 3.5.0b3 (3.4.1b3), some...

Starting with version 3.5.0b3 (3.4.1b3), some configurations have a problem with the switching of some sound settings in the fly. When "Audio filter" is set to "Emulated (A500)" or "Always on...
Forum: support.WinUAE 04 June 2017, 12:42
Replies: 6
Views: 583
Posted By michaljarz
Yes, when CPU idle is moved to right, then only...

Yes, when CPU idle is moved to right, then only updates slows down. Sound playing correctly. I noticed something else (problem with changing sound settings) but I described it in beta thread.
Forum: support.WinUAE 30 May 2017, 20:31
Replies: 6
Views: 583
Posted By michaljarz
Yes. When I set the CPU Idle to the left most (or...

Yes. When I set the CPU Idle to the left most (or 1 or 2) then the speed is OK.
When I set to position 3 or higher (starting from the left), I can see a slowdown.

Thanks ! :)
Forum: support.WinUAE 30 May 2017, 00:05
Replies: 6
Views: 583
Posted By michaljarz
Octamed SoundStudio slowdown since 3.4.0

Hi!
(sorry for my English)

I noticed that starting with version 3.4.0b1 (until the last beta), winuae slowed down when I played the modules in OctamedSoundStudio. I do not know if I will...
Forum: support.WinUAE 05 March 2017, 22:56
Replies: 177
Views: 39,792
Posted By michaljarz
Hi. 3.4.1b01 & b02 FPU with JIT is not working...

Hi. 3.4.1b01 & b02 FPU with JIT is not working properly.
I used "Mand2000D" to generate fractals. Increase requiring fpu gave as a result a black screen (window).
Forum: support.WinUAE 10 November 2016, 18:24
Replies: 2
Views: 629
Posted By michaljarz
Thanks :bowdown

Thanks :bowdown
Forum: support.WinUAE 09 November 2016, 23:42
Replies: 2
Views: 629
Posted By michaljarz
"Output" options (screenshot)

Is it possible to change the "Take screenshot before filtering" and "Autoclip screenshot" to work immediately?
When I change any of them to work you have to press OK and then again F12. If you do...
Forum: support.WinUAE 09 November 2016, 23:12
Replies: 2
Views: 767
Posted By michaljarz
Emulated FPU precision

Hi.
Last time I run Mand2000:
http://aminet.net/gfx/fract/Mand2000demo.lha

When I started to zoom fractal, I saw some distortion. I compared it with my Amiga, where it turned out that everything...
Forum: support.WinUAE 05 November 2016, 14:38
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Yes. 3.3.0 cpu 63%, latest winuae.7z 62% :-) ...

Yes. 3.3.0 cpu 63%, latest winuae.7z 62% :-)
(this is for me, I do not know how it works for amilo3438)
Thanks :-)
Forum: support.WinUAE 05 November 2016, 09:22
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Sprite collision off: 3.3.0 cpu:62% ...

Sprite collision off:
3.3.0 cpu:62%
winuae_15.exe cpu:59%
Forum: support.WinUAE 05 November 2016, 08:52
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
The results may not be accurate (I tested...

The results may not be accurate (I tested once/two each version).

3.3.0 snd:-13/+5 cpu:63 fps:49.9
winuae.exe 20160710_1828 snd:-7/+5 cpu:62 fps:50
winuae.exe...
Forum: support.WinUAE 05 November 2016, 08:44
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
I downloaded sometimes winuae.7z, before thread...

I downloaded sometimes winuae.7z, before thread "beta 3.4.0" begin...
Forum: support.WinUAE 04 November 2016, 21:40
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Hi. I quickly tested Jim Power with non official...

Hi. I quickly tested Jim Power with non official betas that i had:
3.3.1 2016.07.10 18:28 - OK
3.3.1 2016.07.15 18:10 - emulator won't start (AVRT.dll error)
3.3.1 2016.07.16 21:35 - much slower...
Forum: support.WinUAE 19 September 2016, 21:12
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
End+F9 crash

Thanks Toni for what has already been done. You are great! :bowdown

In version 3.4.0 noticed that pressing End + F9 causes the suspension. In previous versions, it was OK. I only set one card: UAE...
Forum: support.WinUAE 15 September 2016, 21:50
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
N,DF0,DF1,... fields

N,DF0,DF1,... fields
Forum: support.WinUAE 15 September 2016, 00:45
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Very thanks for JIT direct! :spin Now it works...

Very thanks for JIT direct! :spin Now it works (with 68K configs).
Also Wazp3D now working since beta 5 with WinXP :spin

I tested other configs - with PPC Cyberstorm.
In 3.3.0 config...
Forum: support.WinUAE 01 September 2016, 09:57
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
When change to "UAE" then work. Thank...

When change to "UAE" then work. Thank you!
Forum: support.WinUAE 01 September 2016, 09:28
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
There is a chance to work "JIT direct" on XP?...

There is a chance to work "JIT direct" on XP? (like 3.3.0 and previous) (this mode is faster then Indirect)
Forum: support.WinUAE 01 September 2016, 08:53
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Thanks for the new version :-) I tested...

Thanks for the new version :-)
I tested 3.4.0.b4 on WinXP & Win10. Win 10 => JIT direct work OK, XP => not (Settings/Hardware/RAM => available: (always) 0M REAL).
Forum: support.WinUAE 30 August 2016, 22:53
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
JIT Direct

Since 3.4.0.b02 JIT always switched to the "Indirect" mode. Is it normal? "Direct" mode requires special settings?
(EDIT: Previously I wrote about Wazp3D. In Win XP doesn't work, but in Win 10...
Forum: support.WinUAE 27 August 2016, 00:27
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
When I use "Wazp3D.library-full" then work, but...

When I use "Wazp3D.library-full" then work, but this version is slow on my computer (2fps). "Wazp3D.library-winuae" is much faster: 30fps software & 60fps hard rendering, but this version doesn't...
Forum: support.WinUAE 26 August 2016, 23:34
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
I did copied Wazp3D.library-winuae to...

I did copied Wazp3D.library-winuae to libs:Warp3D.library
(EDIT: I improved a little bit, because I think badly written)
Forum: support.WinUAE 26 August 2016, 22:32
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Wazp3D

AMIGASYSTEM, Snake79 - what are your configurations?
I'm still trying to run Wazp3D in 3.4.0.

My config:
Win XP x86 SP3
Kick 3.1 + Workbench 3.1
CPU: 68040, JIT (on or off) FPU CPU internal +...
Forum: support.WinUAE 26 August 2016, 17:08
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
I tested Wazp3D with many configs -...

I tested Wazp3D with many configs - unsuccessfull. 3.3.0 work, 3.4.0 not. Fresh Workbench 3.1 installation also. :crying
Forum: support.WinUAE 26 August 2016, 12:39
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Wazp3D break...

Since 3.4.0b Wazp3D doesn't work - crash when run Cow3D.
3.3.0 and previous work OK.
Forum: support.WinUAE 26 August 2016, 10:43
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Thanks! RTG VB interrupt works!

Thanks! RTG VB interrupt works!
Forum: support.WinUAE 25 August 2016, 21:23
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Now I've discovered something new. In the current...

Now I've discovered something new. In the current beta, my system does not start when I turn on "RTG board => Hardware vertical blank interrupt". In 3.3.0 it was OK.
Forum: support.WinUAE 25 August 2016, 20:05
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Now it works much better (non vsync and low...

Now it works much better (non vsync and low latency vsync). In DirectDraw mode it is probably the same now as in 3.3 (I think so), Direct3D is a little slower than 3.3 but much faster than it was...
Forum: support.WinUAE 25 August 2016, 08:55
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
Cracking sound

I also noticed a problem with sound. As an example, I tested demo "SPACEBALLS - State Of The Art". Config based from quickstart - A500, 1MB Chip, 68000, 24bit adressing, CPU Frec 2x, ECS Agnus,...
Forum: support.WinUAE 23 August 2016, 22:10
Replies: 464
Views: 84,125
Posted By michaljarz
My config also crash at load (XPSP3, WB3.1)....

My config also crash at load (XPSP3, WB3.1). Attached logs with 3.3.0 (works ok) and latest winuae.7z (crash). I noticed it's load when deleted "uaegfx" and "uaegfx.card" from devs:monitors.
(sorry...
Forum: support.WinUAE 17 August 2016, 23:31
Replies: 4
Views: 498
Posted By michaljarz
Thank you! Now it is working! :)

Thank you! Now it is working! :)
Forum: support.WinUAE 16 August 2016, 20:17
Replies: 4
Views: 498
Posted By michaljarz
Logs created with latest winuae.7z

Logs created with latest winuae.7z
Forum: support.WinUAE 16 August 2016, 19:30
Replies: 4
Views: 498
Posted By michaljarz
joypad problems

I may not assumed a new thread ... My joypad worked until winuae.7z 2016-06-29 21:08. At my next downloading winuae.7z 2016-07-10 19:28 stopped working. (PC DUAL SHOCK). :(
Test from winuae gui...
Forum: support.WinUAE 17 May 2016, 22:25
Replies: 1
Views: 755
Posted By michaljarz
"Fastest possible" since 2.4.0 beta 21...

Hello.

Last time I load clean config A500 with kick 1.3. Use:
- 68000,
- 24bit addr,
- more compatible,
- full ecs,
- immediate blitter and wait for blitter unticked.
I set "fastest...
Forum: support.WinUAE 21 February 2016, 20:34
Replies: 6
Views: 1,082
Posted By michaljarz
OK, I found. Selecting "Hardware vertical blank...

OK, I found. Selecting "Hardware vertical blank interrupt" improves the speed.

I noticed that when I turn on this option, I had to make a "restart" (on the fly does not work, reset also).
...
Forum: support.WinUAE 17 February 2016, 23:25
Replies: 6
Views: 1,082
Posted By michaljarz
Logs attached. HippoPlayer slown down system...

Logs attached.
HippoPlayer slown down system (sound played ok but windows slowly redraws) only, when I set screenmode to uaegfx (it's ok when PAL) and set PT replayer to PS3M -> 14bit-bit stereo....
Showing results 1 to 40 of 44

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16375 seconds with 9 queries