English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: C_K_A
Forum: support.Hardware 08 December 2019, 22:30
Replies: 13
Views: 384
Posted By C_K_A
Hello again, I've examined it because you...

Hello again,
I've examined it because you suspect the PSU.
I found a problem with the potentiometer used to separate the 5v current in the Meanwell power supply.

pressure on it gave random...
Forum: support.Hardware 06 December 2019, 12:10
Replies: 13
Views: 384
Posted By C_K_A
I have another psu. But it also meanwell RQ65 ...

I have another psu. But it also meanwell RQ65

I'm gonna try with that power supply.
Forum: support.Hardware 06 December 2019, 11:50
Replies: 13
Views: 384
Posted By C_K_A
I tried to take a detailed photo of the card.

I tried to take a detailed photo of the card.
Forum: support.Hardware 06 December 2019, 11:02
Replies: 13
Views: 384
Posted By C_K_A
The contacts you mentioned are pretty clean. I...

The contacts you mentioned are pretty clean. I had suspected it before and I had cleaned it with pencil eraser and ipa.

I took the Aca1233n card and tried it. There was no problem.
I re-inserted...
Forum: support.Hardware 06 December 2019, 10:27
Replies: 13
Views: 384
Posted By C_K_A
Yeah, I forgot to write. I dismantled e123 and...

Yeah, I forgot to write. I dismantled e123 and e125.
Forum: support.Hardware 06 December 2019, 09:36
Replies: 13
Views: 384
Posted By C_K_A
Roll eyes (sarcastic) amiga 1200 cold start video problem

Hello.
My English is not very good. So I used GoogleTranslate. I apologize in advance for the mistakes.


I have a strange video problem on my amiga 1200 computer. Motherboard model 2b

When...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.04816 seconds with 10 queries