English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 339
Search took 0.10 seconds.
Search: Posts Made By: DarrenHD
Forum: support.Hardware 21 June 2017, 06:21
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I really hope Hedeon was joking :)

I really hope Hedeon was joking :)
Forum: support.Hardware 20 June 2017, 22:11
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Strim is right, but it would require Hyperion to...

Strim is right, but it would require Hyperion to update the OS4 kernel to support the hardware and probably make a bunch of other changes...unfortunately based on the market size and target it is...
Forum: support.Hardware 05 June 2017, 05:51
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Hey Hedeon. This is the output of my MuScan. It...

Hey Hedeon. This is the output of my MuScan. It runs right away no delay. My system is running the latest build and most stuff is working. Stuff that doesn't work is the same as before:
...
Forum: support.Hardware 21 May 2017, 04:30
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Aminet I think, but perhaps Amigans.net. ...

Aminet I think, but perhaps Amigans.net.

Short: PPC-Memory Test
Author: Christian Kummerow
Version: 0.93 BETA 24.05.2010
Type: util/misc
Architecture: ppc-warupup; ppc-amigaos

It...
Forum: support.Hardware 20 May 2017, 05:14
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I just checked mine. There is a sticker on it...

I just checked mine. There is a sticker on it that says FPM 2K REF 5V.

So I guess it's 2K.

Hedeon: With my clean install sound is working. Encore by night works too and ppc gears demos. I...
Forum: support.Hardware 19 May 2017, 22:10
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
How do you tell if the ram is 2k refresh or 4k? I...

How do you tell if the ram is 2k refresh or 4k? I have bought one of these and it's what I'm using.

http://www.ebay.ca/itm/64MB-FPM-MEMORY-RAM-NON-PARITY-BUFF-60NS-DIMM-168-PIN-/350479061155

I...
Forum: support.Hardware 19 May 2017, 20:15
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Ok thanks. I think I will try another clean...

Ok thanks. I think I will try another clean install of OS 3.9 BB2 before sending you my sys:

Also, do you think you will be able to solve deficons?

And...does it matter which mpega.library is...
Forum: support.Hardware 19 May 2017, 16:11
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Doesn't AmigaAMP complain if you don't have a...

Doesn't AmigaAMP complain if you don't have a Stereo++ mode as unit 0?
Forum: support.Hardware 18 May 2017, 20:36
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
AHI 4.18 yes. Unit 0 is set to a Paula ++...

AHI 4.18 yes.

Unit 0 is set to a Paula ++ mode, I think 8-bit Stereo++ because otherwise AmigaAMP doesn't like it.

Music Unit is Paula DMA.
Forum: support.Hardware 18 May 2017, 19:22
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Yes, and warp3D is working (at least the gears...

Yes, and warp3D is working (at least the gears demos). Just sound is not behaving. Since sound isn't behaving I can't run the encore by night demo, it sound sound server won't open or something.
Forum: support.Hardware 18 May 2017, 18:06
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
lol ok :) I will do some testing again tonight...

lol ok :) I will do some testing again tonight and if necessary send you an lha of my sys: :)
Forum: support.Hardware 18 May 2017, 17:16
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
What should I set it to? It's a Voodoo 4 card...

What should I set it to? It's a Voodoo 4 card I've put back in as I had so much trouble with the Voodoo 3 (for which I think VoodoMem was set to 12).

But now I've set it to 16 after I ran the...
Forum: support.Hardware 18 May 2017, 16:26
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I've put the Voodoo4 back in (so it has 32MB) and...

I've put the Voodoo4 back in (so it has 32MB) and I think voodoomem is set to 16.
Forum: support.Hardware 18 May 2017, 16:25
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
No I am just using Paula. Yes I re-downloaded...

No I am just using Paula. Yes I re-downloaded the external WarpOS engine it made no difference.
Forum: support.Hardware 17 May 2017, 06:04
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Yes. Ok I think I have the mmu/68060.lib...

Yes. Ok I think I have the mmu/68060.lib installed ok now. Here is my MuScan and showconfig.

Warp3D Demos (the gears demos) work, but I'm still having trouble with sound.

Using AmigaAMP 2.25...
Forum: support.Hardware 16 May 2017, 19:53
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Maybe that is what is happening on my system...

Maybe that is what is happening on my system then. I've put the Voodoo4 back in and I have Warp3D working again (but my system still hangs on startup if powerpc.library or InitPPC is called), so I...
Forum: support.Hardware 15 May 2017, 19:56
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I'm having all sorts of trouble again after...

I'm having all sorts of trouble again after changing from a Voodoo 4 to a Voodoo 3.

I even did a clean install of OS 3.9BB2 and I'm still having problems.

I can't put InitPPC in...
Forum: support.Hardware 26 April 2017, 22:02
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Thanks for the reminder. I'll try that one out...

Thanks for the reminder. I'll try that one out tonight :-)
Forum: support.Hardware 26 April 2017, 18:20
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
OK, aminet seems down at the moment :( Does...

OK, aminet seems down at the moment :(

Does that include your latest bug fix as well ?

Darren
Forum: support.Hardware 26 April 2017, 17:45
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I'll try with Executive off (although I'm not...

I'll try with Executive off (although I'm not using the scheduler) but I think the result is the same with it not running at all. (eg. it didn't make a difference to any slowdown).

I'll post some...
Forum: support.Hardware 26 April 2017, 17:00
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Ok Update from me: Now using...

Ok Update from me:

Now using mmulib/68060.library

Oustanding issues still:

-AmigaAmp 2.25 still has initial hang/freeze for about 10 seconds before the graphics load, but once the graphics...
Forum: support.Hardware 20 April 2017, 18:21
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I'm using the latest phase5 060 library with my...

I'm using the latest phase5 060 library with my MK2.

I've also clocked it now at 50MHz to avoid any overclocking issues.

So that would be 68060.library version 46.7 from http://www.a1k.org...
Forum: support.Hardware 20 April 2017, 05:01
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Still getting slow down (on startup) of...

Still getting slow down (on startup) of Scout_OS3, AmigaAMP 2.25. I renamed both render.library and guigfx.library, but it didn't seem to help.

I have 64MB on the sonnet.

Also, has anyone...
Forum: support.Hardware 19 April 2017, 17:07
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Ok I did a clean install last night of OS 3.9 BB2...

Ok I did a clean install last night of OS 3.9 BB2 and just the aminet release of the sonnet stuff using powerpc.library.

SysSpeed still reports about 2 MIPS for my 060, and the pause is still...
Forum: support.Hardware 18 April 2017, 23:08
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Well...maybe my 68k is executing code from the...

Well...maybe my 68k is executing code from the sonnet memory which is why it's having slowdowns sometimes.

Anyway I will try a clean install as I should not be having some slowdowns when...
Forum: support.Hardware 18 April 2017, 19:13
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
On My system (using latest sonnet archive) and...

On My system (using latest sonnet archive) and powerpc.library SysSpeed only shows about 2.2 MIPS for my 060...Greg did you have a similar problem and solve it?

Darren
Forum: support.Hardware 16 April 2017, 07:35
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
UPDATE: I got Warp3D to work..changed Workbench...

UPDATE: I got Warp3D to work..changed Workbench to 1024x786 16-bit..for some reason I was at 32-bit....now Warp3D works! Wow! :)

Darren
Forum: support.Hardware 16 April 2017, 04:48
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
OK, so I'm back also. I now have a Cyberstorm...

OK, so I'm back also. I now have a Cyberstorm MK2 060-66MHz in my a4000 along with the Sonnet, Mediator 4000Di 3.3V, Sonnet G3 500Mhz with 64MB ram, RTL8029 Network, Voodoo 4 32MB.

I am using the...
Forum: support.Hardware 21 February 2017, 21:03
Replies: 15
Views: 966
Posted By DarrenHD
I seem to recall from way back the AT A4000T's...

I seem to recall from way back the AT A4000T's had this issue. I believe adding an IDE drive will solve the issue.

Note: There is a 30 second "delay" where the Amiga will search for IDE...
Forum: support.WinUAE 14 February 2017, 06:48
Replies: 27
Views: 1,751
Posted By DarrenHD
GREX support in OS 4.1 FE Classic is...

GREX support in OS 4.1 FE Classic is beta/experimental. We never had documentation on it. We got netBSD reverse engineered documentation and *some* minimal help from x-phase 5 people. We tried...
Forum: support.Hardware 01 February 2017, 19:59
Replies: 23
Views: 1,734
Posted By DarrenHD
I know you already sent it for repair, but if the...

I know you already sent it for repair, but if the caps lock stops after about 7 presses as you said it means CPU not responding / CPU dead.

So I'd look at trying a different CPU card, and checking...
Forum: support.Hardware 23 January 2017, 16:02
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Interesting, thanks. Well just an update: I put...

Interesting, thanks. Well just an update: I put my 030 card in and the system booted, but obviously with all my 060 libs etc it didn't boot to workbench. So I installed a clean OS 3.9 BB2 on a...
Forum: support.Hardware 21 January 2017, 05:25
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I have a 3630 actually....now that I think of it....

I have a 3630 actually....now that I think of it. And a 3640 but it is dead.

Would the 030 work?
Forum: support.WinUAE 20 January 2017, 22:55
Replies: 163
Views: 18,566
Posted By DarrenHD
C:Bootloader COMMANDLINE="NORAMPAGER" ...

C:Bootloader COMMANDLINE="NORAMPAGER"

...exactly typed like that....should work.
Forum: support.WinUAE 20 January 2017, 19:10
Replies: 484
Views: 96,997
Posted By DarrenHD
He was active as of a few days ago on...

He was active as of a few days ago on http://www.a1k.org in the Forums, selling some stuff. If you have an account on that site you could send him a PM.
Forum: support.Hardware 20 January 2017, 18:32
Replies: 2
Views: 484
Posted By DarrenHD
This is the only solution that I know of: ...

This is the only solution that I know of:

http://www.hd-zone.com/2011/06/06/using-a-soundblaster-128-in-amigaos-4-x-classic/
Forum: support.Hardware 20 January 2017, 16:16
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I don't have any other CPU cards to test with...

I don't have any other CPU cards to test with unfortunately. I will update you when the MK3 comes back and I install it...crossing my fingers ;-) First, I hope that Stachu can actually repair it...
Forum: support.Hardware 19 January 2017, 21:40
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Stachu replied me today he received my MK3 for...

Stachu replied me today he received my MK3 for repair, so hopefully he will be able to fix it and send it back to me in a few weeks.

Regarding the overclocking. It may be that some CS PPC's...
Forum: support.Hardware 18 January 2017, 17:06
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
I tried Thor's libraries last night. ...

I tried Thor's libraries last night. Unfortunately no luck, still getting crashing.

I have two partitions setup. One OS 3.9 BB2 setup with normal WarpOS, ppclibemu, and now Thor's libraries....
Forum: support.Hardware 18 January 2017, 05:08
Replies: 1,358
Views: 118,891
Posted By DarrenHD
Yes, it's totally stable in OS 4.1 except for...

Yes, it's totally stable in OS 4.1 except for SCSI. SCSI will lock up under OS 4.1 (not 3.9). So I am using only IDE in this system, and it's totally fine under OS 4.1 FE. I gather for whatever...
Showing results 1 to 40 of 339

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.39075 seconds with 9 queries