English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 60
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Clark Kent
Forum: support.FS-UAE 27 October 2018, 10:37
Replies: 2
Views: 693
Posted By Clark Kent
I do not exactly know how much work it is to...

I do not exactly know how much work it is to update FSUAE but it would be really nice to get it to 4.x soon... :)
Forum: support.FS-UAE 21 October 2018, 19:21
Replies: 2
Views: 693
Posted By Clark Kent
FSUAE new version?

As I do not know why FSUAE wasn't updated in such a long time I just wonder if there will ever be a new version with the latest WinUAE (which is already at 4.1.0) code? What happened that development...
Forum: support.WinUAE 24 May 2012, 21:30
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Thank you! With this new beta display is ok now!

Thank you! With this new beta display is ok now!
Forum: support.WinUAE 23 May 2012, 19:48
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
2.4.2b2 still does not show any picture on my...

2.4.2b2 still does not show any picture on my config. Black screen. It seems to boot disks (I can hear the disk drive sound) but I do not see anything.
Forum: support.WinUAE 17 May 2012, 14:44
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
With version 2.4.2b1 I get no picture at all....

With version 2.4.2b1 I get no picture at all. Display remains black.
Forum: support.WinUAE 12 May 2012, 13:31
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
After testing some time I came to the conclusion...

After testing some time I came to the conclusion that final 2.4.1 is as good as b14. With settings 51 Hz, Triple Buffering and Legacy VSync. At least it appears to me now.

It is only weird that...
Forum: support.WinUAE 12 May 2012, 11:22
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
There is a good explanation to this matter here: ...

There is a good explanation to this matter here:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=421792

By the way: With final release 2.4.1 I get some jerking again with "Legacy VSync" and 51Hz...
Forum: support.WinUAE 10 May 2012, 08:18
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Have you ever considered to implement a real sync...

Have you ever considered to implement a real sync to screen option? In NTSC games you won't see any speedup but best scrolling possible. VSync does not really work perfect in most emulators...
Forum: support.WinUAE 06 May 2012, 21:51
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
OK, another test. With "51Hz" scrolling is...

OK, another test.

With "51Hz" scrolling is near perfect but every some seconds there is a very slight jerking (not as often and as regular with the last beta - most time the scrolling is fluid)....
Forum: support.WinUAE 06 May 2012, 21:27
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
OK, I tried b14. Now with "Low latency...

OK, I tried b14.

Now with "Low latency VSync" game is too fast and scrolling jerking heavily. Sound is good but also too fast.

BUT with "Legacy VSync" and "51Hz" - scrolling is good and sound...
Forum: support.WinUAE 06 May 2012, 20:40
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
I need the "Low Latency VSync". With "Legacy...

I need the "Low Latency VSync". With "Legacy VSync" jerking returns.

I tried "gfx_refreshrate=50" (I forgot the "-50"), I'll try again with the latest version b14 soon.

Nevertheless with "Low...
Forum: support.WinUAE 06 May 2012, 11:24
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
I'll try that. Will that "repair" the sound...

I'll try that. Will that "repair" the sound issue?
Forum: support.WinUAE 06 May 2012, 08:24
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
2.4.1b13 works now (I didn't notice first that...

2.4.1b13 works now (I didn't notice first that the "null Filter" was selected after switching to "Low Latency VSync"). Screen is clear and crisp, scrolling is fluid.

BUT: Sound is terrible again...
Forum: support.WinUAE 04 May 2012, 22:45
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Here it is! Also enclosed a log of WinUAE...

Here it is!

Also enclosed a log of WinUAE 2.3.3 on my machine which is working absolutely perfect with soft as butter scrolling and perfect sound...
Forum: support.WinUAE 04 May 2012, 19:49
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Enclosed the log. It's still the same as...

Enclosed the log.

It's still the same as with the last beta - as soon as I set "Low Latency VSync" screen gets blurred. With "Legacy VSync" this does not happen. But switching back does not...
Forum: support.WinUAE 30 April 2012, 22:34
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
I'll do as you requested soon! Do not know if I...

I'll do as you requested soon! Do not know if I can do it tomorrow but soon! I'll post it here...
Forum: support.WinUAE 30 April 2012, 20:11
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Ok, enclosed the logs. When starting the...

Ok, enclosed the logs.

When starting the latest version first I had a pixel perfect display - but after switching a little bit with "Low latency" and "Legacy" (and maybe "Resolution autoswitch")...
Forum: support.WinUAE 30 April 2012, 18:21
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Thanx - I just downloaded the file! :) I...

Thanx - I just downloaded the file! :)

I didn't had the time to do the log but I noticed that the screen is still blurred. There is no pixel exact output - but I didn't change the resolution of...
Forum: support.WinUAE 30 April 2012, 00:23
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
The link above does not work here. 404 File not...

The link above does not work here. 404 File not found.

I'll check all things required as soon as the link works.

And thanx again - I forgot to tick logging checkbox... ;)
Forum: support.WinUAE 29 April 2012, 18:45
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Included the winuabootlog.txt of both versions as...

Included the winuabootlog.txt of both versions as you requested.

I do not know where to find the winuaelog.txt - if you tell me that I can also send this file.

There is another flaw I found...
Forum: support.WinUAE 29 April 2012, 10:10
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
I just tried the new Beta 10 again and suddenly I...

I just tried the new Beta 10 again and suddenly I have the "51Hz" setting again. Maybe I started 2.4.0 by mistake last time (I installed several version for testing). But scrolling is only fluid with...
Forum: support.WinUAE 29 April 2012, 00:36
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Thanx for the info! I recently tried 2.4b10...

Thanx for the info!

I recently tried 2.4b10 but with the same result. But I'll try again with the things you suggested.

Where to post the logs?
Forum: support.WinUAE 28 April 2012, 22:38
Replies: 36
Views: 3,516
Posted By Clark Kent
Vsync does not work anymore with 2.4.0

I'm using WinUAE for a long time on my arcade PC (AMD X4 640, ArcadeVGA 2 Radeon HD 2400, 2 GB RAM) built into a real arcade cabinet.

Version 2.3.3 was the last one supporting my special...
Forum: project.SPS (was CAPS) 25 November 2011, 21:46
Replies: 584
Views: 180,404
Posted By Clark Kent
I would also be interested in these images. I...

I would also be interested in these images. I found the "GAME_1" CD on Torrent but the additions done lately are not on this CD...
Forum: project.EAB File Server 14 October 2011, 22:37
Replies: 762
Views: 183,318
Posted By Clark Kent
Thanx! :) And it's great that someone...

Thanx! :)

And it's great that someone continues KG's great work! :)
Forum: project.EAB File Server 14 October 2011, 19:47
Replies: 762
Views: 183,318
Posted By Clark Kent
Do you have a complete list in text form of all...

Do you have a complete list in text form of all your updates?
Forum: support.Games 06 November 2010, 00:25
Replies: 0
Views: 717
Posted By Clark Kent
Z-Out and Leonardo not working

I've some troubles with "Leonardo" (WHDLoad version from KillerGorillas KGWHDLoad site) - it works until the title screen. After that the screen goes black and nothing happens. I tried several...
Forum: support.Games 29 October 2010, 11:12
Replies: 4
Views: 1,483
Posted By Clark Kent
OK, it seems I solved most problems by myself! :)...

OK, it seems I solved most problems by myself! :) AGA chipset was not switched on - I really overlooked that...

Unfortunately Zool 1 AGA has a slightly destroyed sprite of the main character. And...
Forum: support.Games 29 October 2010, 10:01
Replies: 4
Views: 1,483
Posted By Clark Kent
Sorry, I didn't mention this - I use WinUAELoader...

Sorry, I didn't mention this - I use WinUAELoader for this.

Most games are using this config:...
Forum: support.Games 29 October 2010, 08:31
Replies: 4
Views: 1,483
Posted By Clark Kent
Some problems with WHDLoad games again...

I've some troubles with some WHDLoad games again (all from KGWHDLoad site):

*) Turrican 1 (Turrican_v1.0_0092)
*) Z-Out (ZOut_v3.2_0609)
*) Zool AGA (Zool_v2.0_AGA_1675)
*) Zool 2 AGA...
Forum: Games images which need to be WHDified 27 October 2010, 13:45
Replies: 2
Views: 1,923
Posted By Clark Kent
Mine Runner and Zzzep

The Loderunner clone "Mine Runner" and the Zeppelin-game "Zzzep" would be nice to have as WHDLoad game... :)
Forum: support.Games 26 October 2010, 22:36
Replies: 16
Views: 2,041
Posted By Clark Kent
Thank you for the new Clown-O-Mania version! :) ...

Thank you for the new Clown-O-Mania version! :)

Because of "Time Bandit": I noticed that the number 1 (number key right of the tilde key) is not working. Is there somewhere a setting where this...
Forum: support.Games 26 October 2010, 21:12
Replies: 16
Views: 2,041
Posted By Clark Kent
I have another little problem: In "Time Bandit" I...

I have another little problem: In "Time Bandit" I can not start the game (it does not accept 1 or 2 to start the game). The disk image version works. The WHDLoad version does not accept the start...
Forum: support.Games 26 October 2010, 20:49
Replies: 16
Views: 2,041
Posted By Clark Kent
I found the solution: If you add in the...

I found the solution:

If you add in the WHDload.xml file to the line of Clown-O-Mania and Nebulus 2 "cycle_exact=true" both titles are working without flaws... :)
Forum: support.Games 26 October 2010, 18:20
Replies: 16
Views: 2,041
Posted By Clark Kent
For what reason ever, it does not work on my...

For what reason ever, it does not work on my config. I'm also using WinUAE 2.3.0. And WinUAELoader 1.7.2. And, of course, the correct WHD image file.

Right after the Starbyte logo music stops and...
Forum: support.Games 26 October 2010, 16:06
Replies: 16
Views: 2,041
Posted By Clark Kent
Thank you! Thank you! Thank you! :) Can you...

Thank you! Thank you! Thank you! :)

Can you give me the correct whdload.xml settings,too?
Forum: support.Games 26 October 2010, 15:17
Replies: 16
Views: 2,041
Posted By Clark Kent
OK, I made it! :) Just a typo in the file... ...

OK, I made it! :) Just a typo in the file...

Thank you for all your help! :)

Now only Clown-O-Mania does not work...
Forum: support.Games 26 October 2010, 14:15
Replies: 16
Views: 2,041
Posted By Clark Kent
I tried that all. This thing simply does not...

I tried that all. This thing simply does not work. I tried it the last several hours - I give up!

Does anybody have a working playable WHDLoad image file of Batman The Movie? It would be really...
Forum: support.Games 26 October 2010, 13:19
Replies: 16
Views: 2,041
Posted By Clark Kent
Batman The Movie and Clown-O-Mania not working

I have two WHDLoad images that do not work:

Batman The Movie (latest version from WHDLoad page) with 1 Disk or 2 Disk version
Clown-O-Mania

At Batman I only get the message that BATMAN can not...
Forum: support.Games 17 October 2010, 18:45
Replies: 2
Views: 1,048
Posted By Clark Kent
Thank you! This worked! :)

Thank you! This worked! :)
Showing results 1 to 40 of 60

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07339 seconds with 10 queries