English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 49
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: stuntpup
Forum: support.Hardware 07 October 2007, 16:20
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
i wondered about the ps2 using composite too .....

i wondered about the ps2 using composite too .. so i tried an xbox with advanced scart cable and a dreamcast with rgb scart .. they all worked fine

the xbox and ps2 worked in the composite scart...
Forum: support.Hardware 07 October 2007, 15:16
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
well its cured the scrolling green bar and 'no...

well its cured the scrolling green bar and 'no ground' issue
but ...

the inteference pattern is still there .. it comes and goes plus i can see a faint grey bar scrolling up in place of the green...
Forum: support.Hardware 05 October 2007, 20:26
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
cheers for that .. will keep you posted !

cheers for that .. will keep you posted !
Forum: support.Hardware 05 October 2007, 20:07
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
ok .. lets see if i have this straight ! im...

ok .. lets see if i have this straight !

im desoldering one of the wires .. pink looks the closest so lets say that un.
then splitting it so one goes to pin 5 and one back to pin 9
Forum: support.Hardware 05 October 2007, 10:59
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
I have attached some pictures of each end of the...

I have attached some pictures of each end of the cable i have

hopefully you can make everything out ok !
Forum: support.Hardware 04 October 2007, 22:44
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
@zetr0 .. ok i will give it a go .. if there is...

@zetr0 .. ok i will give it a go .. if there is any soldering i could be in trouble .. haha

what miffs me is the fact i bought two cables advertised as amiga rgb/scart .. when in reality it should...
Forum: support.Hardware 04 October 2007, 20:38
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
yeah thats pretty much beyond me im afraid .. ...

yeah thats pretty much beyond me im afraid ..

thanks for your input tho
Forum: support.Hardware 04 October 2007, 15:04
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
rewire ? is that as easy as it sounds ? !!

rewire ?

is that as easy as it sounds ? !!
Forum: support.Hardware 04 October 2007, 12:23
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
hi .. well i tried the amiga on another telly.. ...

hi .. well i tried the amiga on another telly..

Goodmans crt widescreen with two scarts at the back. (one rgb one composite)

rgb scart works !
the composite scart just shows a blank picture...
Forum: support.Hardware 02 October 2007, 14:56
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
hello all mighty zetr0 yeah composite is...

hello all mighty zetr0

yeah composite is fine .. its what i was using before, but wasnt happy with picture quality.

i will double check with another tv tomorrow.

i had a playstation2...
Forum: support.Hardware 02 October 2007, 11:18
Replies: 25
Views: 2,669
Posted By stuntpup
rgb cable problem

I thought i would try connecting my amiga 1200 to the samsung lcd telly so bought an rgb cable..

picture is all terrible and wavy and i can see like a green bar rolling up and the words NO GROUND...
Forum: support.Games 22 September 2007, 20:16
Replies: 10
Views: 1,268
Posted By stuntpup
ah well it didnt work .. thanks for the...

ah well it didnt work .. thanks for the suggestion though.
i will get hold of some more ram and try that.

cheers
Forum: support.Games 22 September 2007, 11:31
Replies: 10
Views: 1,268
Posted By stuntpup
thanks i will try that out !

thanks i will try that out !
Forum: support.Games 21 September 2007, 10:56
Replies: 10
Views: 1,268
Posted By stuntpup
tried a couple of ram testing utilities and the...

tried a couple of ram testing utilities and the results were the same .. ie - no errors .. im totally perplexed now !
by the way the accelerator is a Power Computing Viper 1230/28 RTC

its only a...
Forum: support.Games 20 September 2007, 22:55
Replies: 10
Views: 1,268
Posted By stuntpup
ermm i will have to check .. all i know is its a...

ermm i will have to check .. all i know is its a viper 030 i think running at 28mhz .. i seem to remember its an overclocked one .. so its probably higher than 28mhz.. did power computing make an...
Forum: support.Games 20 September 2007, 13:12
Replies: 10
Views: 1,268
Posted By stuntpup
well i at least worked out the 030 cpu is fine .....

well i at least worked out the 030 cpu is fine .. i found a jumper on the board to select the quantity of ram and disabled it and the problems with super stardust's music went.
even selecting a...
Forum: support.Games 20 September 2007, 10:33
Replies: 10
Views: 1,268
Posted By stuntpup
yeah i already tried it without the memory in but...

yeah i already tried it without the memory in but the a1200 displayed an error and wouldnt boot.. looks like the board needs the ram to function
Forum: support.Games 20 September 2007, 01:40
Replies: 10
Views: 1,268
Posted By stuntpup
super stardust and 030

is this game supposed to work ok with an 030 cpu ?

i have a viper 030 @ 28mhz (with 8mb) on an amiga 1200 and the music at the start of super stardust is all messed up .. kinda stuttery .. like...
Forum: project.Killergorilla's WHD packs 10 September 2007, 19:21
Replies: 10
Views: 1,652
Posted By stuntpup
i got this error with some game too.. and i got...

i got this error with some game too.. and i got the osemu.400 from the jst dev archive on aminet.. and put it in the c folder on my workbench.

hope it works
Forum: support.Games 08 September 2007, 18:22
Replies: 0
Views: 833
Posted By stuntpup
fright night

Not a big issue or anything but the sound on the intro jumps
when the guy says "Welcome tooooo Fright Night" ..
it gets cut off after Fright ! and the music plays.

im using the KG whdload...
Forum: support.Games 04 September 2007, 17:58
Replies: 11
Views: 1,404
Posted By stuntpup
ah yes you are right .. deleting those lha...

ah yes you are right ..
deleting those lha files gets it down to 14942023


thanks for your help

sp
Forum: support.Games 04 September 2007, 17:31
Replies: 11
Views: 1,404
Posted By stuntpup
i managed to install it .. at least i think its...

i managed to install it .. at least i think its installed ok

i noticed the whdload install copied lha on the floppy to the Ram:T folder .. so whatever version i had in c: was being bypassed ..
...
Forum: support.Games 04 September 2007, 16:42
Replies: 11
Views: 1,404
Posted By stuntpup
ok i tried the version on the disk by copying it...

ok i tried the version on the disk by copying it to c: and renaming my other version..

it still crashes when unpacking !
Forum: support.Games 04 September 2007, 15:26
Replies: 11
Views: 1,404
Posted By stuntpup
how do you install it ? and what version of...

how do you install it ?

and what version of lha will unpack it ?
Forum: support.Games 04 September 2007, 11:24
Replies: 11
Views: 1,404
Posted By stuntpup
capital punishment

hi everyone,

Does anybody know if the Amiga game Capital Punishment has any disk copy protection ?

I have the original boxed game but am unable to install it .. the disks look fine with no...
Forum: project.Killergorilla's WHD packs 02 September 2007, 19:57
Replies: 28
Views: 4,148
Posted By stuntpup
please add Leatherneck ! ta

please add Leatherneck !

ta
Forum: support.Games 01 September 2007, 19:33
Replies: 1
Views: 930
Posted By stuntpup
LED storm

just installed amiga version using whdload.. after remembering the c64 version from yesteryear !

good grief its impossibly fast.. anyway of slowing it down .. lol
Forum: project.WHDLoad 30 August 2007, 21:45
Replies: 5
Views: 1,623
Posted By stuntpup
i think i will have to use that download site .....

i think i will have to use that download site .. of the half dozen amiga games iv tried installing only one has installed ok .. the disks on the rest wont extract to the hard drive properly.

damn...
Forum: project.WHDLoad 28 August 2007, 19:12
Replies: 5
Views: 1,623
Posted By stuntpup
its an original disk .. turns out it is...

its an original disk ..

turns out it is knackered .. disk does'nt spin around at all.

i used an adf of it and it installed fine .. almost seemed a waste of time though cos it sure looks naff...
Forum: project.WHDLoad 28 August 2007, 12:46
Replies: 5
Views: 1,623
Posted By stuntpup
street fighter

the install script for this game doesnt work .. it asks for disk named 'rolling_t'

rolling thunder perhaps ?

not really up on script editing, so any advice as to what the lines should read...
Forum: project.WHDLoad 27 August 2007, 22:10
Replies: 1
Views: 1,286
Posted By stuntpup
its ok .. installed it now .. lol updating...

its ok .. installed it now .. lol

updating to the latest installer helped as it gave a bit more info with the error ...
the install script was trying to copy Rocket Ranger.slave but the file in...
Forum: project.WHDLoad 27 August 2007, 21:31
Replies: 1
Views: 1,286
Posted By stuntpup
rocket ranger not installing

hi

bit of a newbie with whdload so not sure what im doing wrong here

trying to install rocket ranger ..

have installed whdload 16.8 .. extracted the rocket ranger hd installer to ram:
...
Forum: support.Hardware 27 August 2007, 12:03
Replies: 23
Views: 4,615
Posted By stuntpup
@thomas yeah i generally changed lots of...

@thomas

yeah i generally changed lots of settings in there .. made no difference, i tried the newer idefix too with the same result.
no matter now, its all working albeit 1gig less than i wanted...
Forum: support.Hardware 27 August 2007, 01:47
Replies: 23
Views: 4,615
Posted By stuntpup
@zetr0 the cf adaptor i have , has the...

@zetr0

the cf adaptor i have , has the following printed on it..

CF-IDE40 Adapter V.A1
DMA mode / VCC from IDE pin 20

the Flash memory is 1gb Viking Interworks

and this setup did work...
Forum: support.Hardware 27 August 2007, 01:38
Replies: 23
Views: 4,615
Posted By stuntpup
Thanks everyone for your help with this.. i...

Thanks everyone for your help with this..
i ditched the cf adaptor in the end.

i tried everything to get it working with idefix..

instead i have the 1200 with two hard drives totalling 6 gig...
Forum: support.Hardware 26 August 2007, 22:40
Replies: 23
Views: 4,615
Posted By stuntpup
@zetr0 looking at your setup you dont need...

@zetr0

looking at your setup you dont need the idefix as you only have two devices connected to the amiga.

I have four so i really need the idefix to function .. unless i ditch the cf adaptor...
Forum: support.Hardware 26 August 2007, 19:59
Replies: 23
Views: 4,615
Posted By stuntpup
changed the max transfer to 0x1fe000 now .. ...

changed the max transfer to 0x1fe000 now ..

still dont work with idefix ..

the CF seems to work fine so long as idefix has'nt been run ..
has there been any idefix updates i could try.. im...
Forum: support.Hardware 26 August 2007, 14:56
Replies: 23
Views: 4,615
Posted By stuntpup
I thought i had changed the max transfer to that...

I thought i had changed the max transfer to that value already .. as i have been looking in the cf/adaptor thread

however when i checked in hdtoolbox both the partitions had gone back to the...
Forum: support.Hardware 26 August 2007, 14:24
Replies: 23
Views: 4,615
Posted By stuntpup
ok .. moved cd0 to storage rebooted ...

ok .. moved cd0 to storage

rebooted

idefix prefs had everything to defaults

ran idefix, no errors .. and the other drives showed up
amiga locked up with a yellow screen when i opened one...
Forum: support.Hardware 26 August 2007, 13:08
Replies: 23
Views: 4,615
Posted By stuntpup
when running idefix from a shell it says: ...

when running idefix from a shell

it says:

ATAPI is running
IDE-fix must be installed
before ATAPI is started


?
Showing results 1 to 40 of 49

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07364 seconds with 10 queries