English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 28 of 28
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: hawker
Forum: support.Hardware 16 October 2014, 23:24
Replies: 13
Views: 1,052
Posted By hawker
That did the trick, thank you very much. When i...

That did the trick, thank you very much. When i pop the CD in it shows up on the screen.
Now I have to take the CF card out of my PC & put it back into the 4000 & hopefully be able to do the same...
Forum: support.Hardware 16 October 2014, 23:00
Replies: 13
Views: 1,052
Posted By hawker
Should i install AsimCDFS as novice? Seem to...

Should i install AsimCDFS as novice? Seem to remember reading about not installing that way
Forum: support.Hardware 16 October 2014, 22:51
Replies: 13
Views: 1,052
Posted By hawker
I actually have AMICDFS, the latest version is...

I actually have AMICDFS, the latest version is 3.9 which is on a PC floppy formatted to 720 & some older version on Amiga floppies. Thought that was only for IDE. Can't connect with the 2000 but will...
Forum: support.Hardware 16 October 2014, 22:45
Replies: 13
Views: 1,052
Posted By hawker
Sorry, just re read your reply & found the CD0 in...

Sorry, just re read your reply & found the CD0 in there. Double clicked it. Didn't seem to do anything so clicked it again & it said device 'CD0' already mounted. After doing that i did the info...
Forum: support.Hardware 16 October 2014, 22:14
Replies: 13
Views: 1,052
Posted By hawker
Only thing in there is the PC0: PC1: PC3: &...

Only thing in there is the PC0: PC1: PC3: & something called PIPE

Yes. it boots from HD
Forum: support.Hardware 16 October 2014, 22:07
Replies: 13
Views: 1,052
Posted By hawker
It doesn't even show my HD but it does show the...

It doesn't even show my HD but it does show the floppies. This is on the 2000 with SCSI. Using WB3.1

As I said, I'm pretty green at this
Forum: support.Hardware 16 October 2014, 21:56
Replies: 13
Views: 1,052
Posted By hawker
Tried different commands but always comes back...

Tried different commands but always comes back saying info - unknown command
Sorry, typed in everything you put up but then clued in & just typed info - result was no CD anything present
Forum: support.Hardware 16 October 2014, 21:08
Replies: 13
Views: 1,052
Posted By hawker
What is it with these Amigas & CD drives?

I have 2, an A4000 IDE & an A2000 SCSI. Have been trying to get a CD working in both with no luck at all. The CD active light comes on in both machines like it is reading the disc but the Cd doesn't...
Forum: support.Hardware 29 July 2011, 09:51
Replies: 5
Views: 1,050
Posted By hawker
Since i'm not getting anything here i will park...

Since i'm not getting anything here i will park that machine back on the shelf for another 10+ years. So one of the admins get close this useless thread i guess
Forum: support.Hardware 28 July 2011, 19:47
Replies: 5
Views: 1,050
Posted By hawker
The motherboard is clean as a whistle & never had...

The motherboard is clean as a whistle & never had a battery leak problem.
Besides, it boots up fine if i take out the SCSI card. I know the card is good as it was tested before i got it. This is...
Forum: support.Hardware 28 July 2011, 13:54
Replies: 5
Views: 1,050
Posted By hawker
Hi Close but no cigar, only mentioned up to 4...

Hi
Close but no cigar, only mentioned up to 4 blinking light. Mine does 7 without a break.
Thanks though.
Fred
Forum: support.Hardware 28 July 2011, 00:48
Replies: 5
Views: 1,050
Posted By hawker
A4000/40 codes?

delete thread
Forum: support.Hardware 21 June 2011, 01:26
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
Still no luck, guess it is shot for sure. No one...

Still no luck, guess it is shot for sure. No one around to maybe fix these boards?
Guess i will just have to go with IDE whenever i get my new install disk, could be a while since the post offices...
Forum: support.Hardware 20 June 2011, 09:53
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
Yep, tried it in all available slots, it always...

Yep, tried it in all available slots, it always keeps coming up with a blank screen unless it's not plugged in. With the other 2 cards pluggen in it works fine. One day i will have to take a picture...
Forum: support.Hardware 20 June 2011, 08:11
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
@ rkrauer Thanks if you had anything to do with...

@ rkrauer
Thanks if you had anything to do with lighting a fire under someones butt on Amibay :)
Left a message about my interest for the SCSI board, just have to wait & see what happens when/if i...
Forum: support.Hardware 20 June 2011, 02:37
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
@ fgh Don't think there is anything to trouble...

@ fgh
Don't think there is anything to trouble shoot on the Oktagon. I pulled all the chips & cleaned the contacts on the chips & board. When i plug the board in & boot up i don't get anything on...
Forum: support.Hardware 18 June 2011, 20:08
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
Could someone tell me if this SCSI card is ok? ...

Could someone tell me if this SCSI card is ok?
http://global.ebay.com/Amiga-SCSI-Controller-NEXUS-fr-Zorro/270763321303/item

Since my German is very rusty i'm not sure if there is any driver...
Forum: support.Hardware 17 June 2011, 18:38
Replies: 14
Views: 4,037
Posted By hawker
Now that i know what is wrong & was able to get a...

Now that i know what is wrong & was able to get a new Install disk i will be keeping the machine. I was just getting very frusterated at the beginning but finding more help from ppl on here & by...
Forum: support.Hardware 16 June 2011, 09:26
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
Problem is where to find one of those cards?...

Problem is where to find one of those cards? Guess just need to be lucky & run accrossa for sale posting for one.

Would i need an IDE terminator or is that just if i use both SCSI & IDE?
Forum: support.Hardware 15 June 2011, 23:06
Replies: 14
Views: 4,037
Posted By hawker
Ordered an Install 3.1 disk from Amikit today,...

Ordered an Install 3.1 disk from Amikit today, hopefully that will solve my problem & i'll keep the 4000 around. If that works then will look for a SCSI controller next. Don't think my IDE controller...
Forum: support.Hardware 15 June 2011, 18:15
Replies: 14
Views: 4,037
Posted By hawker
I'll check to see if there is a backup of the...

I'll check to see if there is a backup of the install disk, if not then i will have to try & get one. I have about 200 floppies but i think most of them are for the A500. Must be someone out there...
Forum: support.Hardware 15 June 2011, 10:20
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
Not that interested in speed, have PC's for that....

Not that interested in speed, have PC's for that. Would just like to get it running & learn something about the Amiga. I build & repair PC's but find them boring now. I'm retired & have spare time...
Forum: support.Hardware 15 June 2011, 10:06
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
Is a Commodore A2091SCSI Interface ok? Seems to...

Is a Commodore A2091SCSI Interface ok? Seems to be one for sale but is US$100 including shipping an ok price? Don't have a clue.
Forum: support.Hardware 15 June 2011, 09:54
Replies: 14
Views: 4,037
Posted By hawker
Hi Hewitson, The IDE HD doesn't show up when i...

Hi Hewitson, The IDE HD doesn't show up when i try to partition or format it so don't know what else to do.
I might have a chance to buy a SCSI controller board but not sure if it's worth it to blow...
Forum: support.Hardware 15 June 2011, 04:42
Replies: 14
Views: 4,037
Posted By hawker
Nop, doesn't boot into workbench, only Amiga DOS...

Nop, doesn't boot into workbench, only Amiga DOS but was able to get into it by using LOADWB. Is there a jumper i need to set for it to recognize the IDE HD drive as it will not see it to format it?...
Forum: support.Hardware 15 June 2011, 03:09
Replies: 14
Views: 4,037
Posted By hawker
How to get out of Amiga dos?

Installed an IDE hard disk & CD drive since my SCSI controller croaked. Want to instal workbench 3.0 but it always comes up with an Amiga DOS screen when i reboot, instead of the Workbench screen....
Forum: support.Hardware 14 June 2011, 19:45
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
Doesn't seem to be that much out there for A4000...

Doesn't seem to be that much out there for A4000 as compared to the A1200.
Since it looks like i can't use the SCSI system that was on there & that was setup with WB3.0 or 3.1, what would i have to...
Forum: support.Hardware 14 June 2011, 05:01
Replies: 30
Views: 2,592
Posted By hawker
A4000 & a noob

Got an A4000/040 which wasn't working. Took it all apart & cleaned ALL contacts. Booted it up with just the MB & all ok, got the floppy disk screen. Put in what i found out to be the SCSI controller,...
Showing results 1 to 28 of 28

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06401 seconds with 10 queries